Iulia Albu, replici acide la adresa lui Alex Velea: „Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță”

Iulia Albu, replici acide la adresa lui Alex Velea: „Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță”

Iulia Albu e unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. De-a lungul timpului, ea a vorbit despre ținutele multor persoane publice din România.

În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, la Antena Stars, aceasta a comentat ținutele mai multor vedete. De asemenea, alături de ea au fost Cătălin Cazacu și Ovidiu Buta, care și-au dat și ei cu părerea la anumite apariții în public ale vedetelor.

Iulia Albu, critici dure la adresa lui Alex Velea

Iulia Albu nu are prea mulți prieteni în showbiz și nu este de mirare. Vedeta nu a iertat pe nimeni, iar în rubricile sale de fashion, aceasta le-a făcut praf pe starurile de la noi. Vedeta a ieșit din nou în evidență, de data aceasta cu un comentariu acid la adresa lui Alex Velea, care a apărut la piscină cu lanțuri din metal la gât.

Iulia Albu nu vorbește pentru prima oară despre ținutele purtate de Alex Velea. Cei doi au avut un schimb de replici și în trecut, iar la un moment dat artistul a mărturisit că și-a cerut iertare pentru jignirile folosite.

Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță ca să nu se ardă copil la cap. E draguț! Îmi place. Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing”, a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei, potrivit Spynews.

Eu peste tot unde merg, în mall-uri, piețe, foarte mulți băieți cu tricourile astea cum are el cu pantalonii scurți. Eu m-aș îmbrăca așa. Mie imi place șapca”, a declarat Cătălin Cazacu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.

Se pare că ținuta a fost pe placul Iuliei, care a ținut să menționeze că hainele purtate de iubitul Antoniei îi aduc aminte de copilărie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)