Jennifer Lopez a atras toate privirile la Los Angeles. Actrița a apărut fără machiaj și extensii pe platourile de filmare

Jennifer Lopez a atras toate privirile la Los Angeles. Actrița a apărut fără machiaj și extensii pe platourile de filmare
Sursa Foto: Facebook/ Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez a atras toate privirile la Los Angeles, pe platourile de filmare a noului thriller SF în care joacă. Diva se pare că a descoperit elixirul tinereții.

Cu toate că și-a obișnuit fanii să aibă un look impecabil ori de câte ori apare în public, actrița în vârstă de 53 de ani, a apărut purtând o salopetă mulată, neagră, accesorizată cu o geantă neagră, pe post de servietă, fără machiaj și fără extensii.

Jennifer Lopez a apărut fără machiaj și extensii la filmările noului ei film

Atlas este un film SF care se concentrează pe „un viitor sumbru, în care un soldat AI a stabilit că singura modalitate de a pune capăt războiului este să pună capăt umanității”, potrivit paginii IMDb a filmului, notează Daily Mail.

Filmul este regizat de Brad Peyton și, în afară de Jennifer Lopez, din distribuție fac parte actori precum Simu Liu, Sterling K. Brown și Abraham Popoola.

De asemenea, pe lângă Atlas, Lopez va fi prezentă și în comedia romantică „Shotgun Wedding”, alături de Josh Duhamel, data de lansare fiind programată pentru 27 ianuarie 2023, precum și în „The Mother”, unde joacă rolul unei asasine.

Urmăriți B1TV.ro și pe