John Legend și Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. „Nu am fost niciodată cei mai apropiați prieteni”

John Legend și Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. „Nu am fost niciodată cei mai apropiați prieteni”
sursa Foto: me.mashable.com

John Legend și Kanye West obișnuiau să fie prieteni buni. Relația dintre cei doi ar fi început să se destrame după ce Kanye West a declarat public că este un susținător al lui Donald Trump. În acest context, John Legend i-a cerut să reconsidere ideea. Recent, cel din urmă a acordat un interviu pentru The Sunday Times în cadrul căruia a vorbit despre declinul pe care l-a suferit relația de prietenie dintre el și Kanye West.

John Legend și Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump

Kanye West s-a declarat public în anul 2018 un susținător al președintelui SUA, Donal Trump, moment în care prietenul său, John Legend, i-a cerut să se mai gândească. Drept răspuns, Kanye West a publicat pe Twitter screenshot-uri cu mesajele private pe care și le-au trimis reciproc, potrivit E News.

Un an mai târziu, John Legend a declarat pentru Vanity Fair: „Nu încerc să renunț la Kanye pentru că încă îl iubesc și iubesc tot ce am făcut împreună din punct de vedere creativ. Dar noi nu am fost niciodată cei mai apropiați prieteni”.

Recent, John Legend a declarat că, având în vedere că ei nu sunt cei mai buni prieteni, neînțelegerile lor politice nu sunt de condamnat.

„Nu cred că noi suntem mai puțin prieteni din cauza chestiei cu Trump. Cred că fiecare ne vedem de trabă. El este în Wyoming. Eu sunt aici în L.A. Amândoi avem familii și nu mai am o relație de afaceri formală cu el ca artist. Cred că asta face parte din cursul normal al vieții”, a mărturisit John Legend sâmbătă.

Însă, părerile politice au rămas complet diferite. De curând, Kanye West și-a exprimat din nou suportul față de președintele Statelor Unite.

„Evident că am avut opinii diferite în ceea ce privește chestia legată de Trump și se pare că încă avem. Însă, am spus mereu că noi nu am vorbit niciodată despre politică înainte. Nu a fost niciodată o parte din interacțiunea noastră. Interacțiunile noastre erau mereu pentru creativitate și muzică. De asemenea, el cântă alt gen de muzică față de mine. El creează muzică gospel acum. Am urmat direcții diferite”, a mai adăugat John Legend.

Întrebat dacă ar lua în considerare participarea la una dintre reprezentațiile lui West din cadrul slujbelor de duminică, John Legend a mărturisit că nu ar spune „nu”.

John Legend, despre părerea lui Donald Trump

Donald Trump a scris pe Twitter în anul 2019 despre John Legend că este „un cântăreț plictisitor”, iar despre Chrissy Teigen a spus că este „o soție cu gura murtară”.

În acest, context, John Legend a vorbit și despre disprețul pe care Donald Trump îl are față de el și soția sa, Chrissy Teigen, spunând că președintele are o problemă cu femeile puternice și de aceea îi este atipatică Chrissy.

„El are o problemă cu femeile puternice. Categoric are mai multă mânie îndreptată spre Chrissy. Este o femeie care ar putea vorbi cu el fără să îl venereze. El se simte amenințat de asta” a precizat John Legend.

„Știu că ea este mai deșteaptă decât el și mai amuzantă. Nu are nevoie să o protejez eu. Îl va distruge”, a mai pecizat artistul.

Ultima oră
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)