Julio Iglesias împlinește azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cântărețului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias împlinește azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cântărețului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie, fiind totodată și în topul celor zece artiști cu cele mai numeroase vânzări din istorie, la nivel mondial.

Artistul are în palmares peste 50 de albume de-a lungul carierei, hituri precum Agua Dulce, Agua Salá, Baila Morena sau Ni Te Tengo Ni Te Olvido fiind încă în inimile fanilor din întreaga lume.

Julio Iglesias împlinește 77 de ani

Deși a început să studieze Dreptul laUniversitatea Complutensedin Madrid, Julio Iglesias a avut un alt traseu în viață.

Un accident de mașină l-a lăsat paralizat pentru un timp, vreme în care acesta a realizat că cea mai bună metodă de a-și canaliza durerea morală ṣi fizică este să se refugieze în muzică.

MaI exact, pe vremea când era internat în spital, acesta a primit o chitară de la medicul care-l îngrijea. A fost dragoste la prima vedere, iar astfel începea respectabila sa carieră, răsplătită cu numeroase distincții, unele unice în lume.

În anul 1971, Julio s-a însurat cu Isabel Preysler Arrastria, cu care a avut 3 copii: „Chabeli” Marĺa Isabel,Julio Iglesias Jr șiEnrique Iglesias, ultimii doi alegând să calce pe urmele tatălui lor.

După divorțul de Isabel, artistul și-a unit destinul cu Miranda Johanna Maria Rijnsburger, cu care are 5 copii, ultimul născându-se în 2007.

„În ciuda faptului că a vândut mai mult de 300 de milioane de albume și de faptul că
la fiecare 30 de secunde unul din cântecele sale este difuzat pe un post de radio într-o parte
a globului, Julio Iglesias nu crede că el este cel mai bun.

„Eu nu simt că eu sunt cel mai de succes artist latin vreodată, pentru că simt că există mulți alți artiști care reprezintă muzica mult mai bine decât mine”, a explicat artistul, dând dovadă de modestie.

De asemenea, Julio Iglesias este singurul interpret care cântă în 14 limbi, de la limba sa maternă, spaniola, până la alte limbi romantice, precum franceză, italiană şi portugheză, germană şi engleză, dar şi japoneză şi indoneziană.

Guinness World Records a recunoscut această realizare unică şi i-a atribuit statutul de cel mai bine vândut artist latin de sex masculin din lume.

Top 5 cele mai frumoase melodii ale lui Julio Iglesias

Melodiile lui Julio Iglesias au zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Iată topul celor mai frumoase cinci piese ale interpretului:

1. Agua Dulce, Agua Salá

2. Baila Morena

3. Guantanamera

4. No me vuelvo a enamorar

5.Historia De Un Amor

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)