Jurații de la X-Factor, în lacrimi. Momentul care i-a făcut să plângă pe Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică

Jurații de la X-Factor, în lacrimi. Momentul care i-a făcut să plângă pe Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică
XFactor vine cu surprize. Foto: Facebook / X-Factor România

Jurații de la X-Factor au avut parte de un moment extrem de impresionant vineri seara. Cei patru artiști de la Antena 1 au plâns în platou, atunci când au auzit-o pe Alexia Bocioc cântând „Bohemian Rhapsody” de la Queen.

Delia, Loredana Groza, Florin Ristei și Ștefan Bănică au fost extrem de impresionați de maturitatea și mai ales de talentul tinerei care i-a încântat.

Jurații de la X-Factor, în lacrimi pe o piesă de la Queen

Celebra melodie „Bohemian Rhapsody” de la Queen, interpretată de Alexia Bocioc a fost momentul care i-a lăsat pe cei patru fără cuvinte.

„Wow! Alexia m-ai impresionat aproape până la lacrimi. Am auzit cântecul acesta cântat de foarte multe ori. E un cântec foarte periculos de cântat, de ales. Foarte greu îi poți găsi o interpretare personală, la vârsta ta mă surprinde maturitatea ta emoțională. Nu știu cu cine studiezi canto sau ce cărți citești. Dar din partea mea cu tot dragul e un mare da”, i-a spus Loredana tinerei, în platoul X-Factor.

„Ai o voce foarte bună și un ambitus foarte bun. Știi cum poți să te pui în valoare, ești de păstrat. Bine ai venit la X Factor, din partea mea ai un da”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Totuși, Florin Ristei i-a dat Nu tinerei care a interpretat „Bohemian Rhapsody”, dar tânăra a primit un DA de la Delia.

Urmăriți B1TV.ro și pe