Kanye West nu mai suspină după Kim Kardashian. S-a cuplat cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo

Kanye West nu mai suspină după Kim Kardashian. S-a cuplat cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo
sursa Foto: Instagram

Kanye West (43 de ani) nu mai suspină după Kim Kardashian (40 de ani). Rapperul american s-a cuplat cu una dintre cele mai importante cuceriri ale fotbalistului Cristiano Ronaldo, cu care s-a iubit timp de aproape 5 ani de zile.

De curând, Kanye West formează un cuplu cu fotomodelul de top Irina Shayk (35 de ani), scrie presa tabloidă din SUA și Marea Britanie. Superba rusoaică s-a cunoscutcu CR7 în mai 2010, iar în 2015 au rupt relația.Din 2015 până în 2019 s-a iubit cu actorul Bradley Cooper, cu care a făcut și un copil.

Kanye West, proaspăt despărțit de Kim Kardashian

De partea cealaltă, Kanye West și Kim Kardashian s-au despărțit după o relație de 9 ani. Are patru copii cu voluptoasa starletă, dar cei doi au considerat că din cauza neînțelegerilor trebuie să o ia pe drumuri separate.

De-a lungul timpului, rapperul a avut relații cu femei celebre precum Amber Rose, Selita Ebanks șiKate Upton. Kim Kardashian ar fi fost cea care ar fi luat decizia de a pune punct mariajului cu West, după ce cântărețul și-a exprimat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din SUA. Au urmat apoi mai multe postări distribute pe Twitter despre abuzurile la care ar fi supuși artiștii de culoare, iar în spațiul public au apărut numeroase afirmații controversate. West și-a acuzat soția că împreună cu psihiatrul a încercat să-l izoleze, iar Kardashian a declarat că soțul ei este un om bipolar.