Kim Kardashian cere „compasiune și empatie” pentru Kanye West. „A fost nevoit să facă față presiunii și izolării”

Kim Kardashian cere „compasiune și empatie” pentru Kanye West. „A fost nevoit să facă față presiunii și izolării”
sursa Foto: Instagram

Kim Kardashian vine în sprijinul soțului ei, Kanye West. Prin intermediul mai multor Instagram Stories postate miercuri, aceasta a recunoscut că soțul ei suferă de tulburare bipolară și a mai spus că este „incredibil de complicat și dureros” pentru mulți să înțeleagă. De asemenea, Kim Kardashian nu a vorbit până acum în public despre acest aspect pentru a oferi protecție copiilor ei și de a respecta dreptul la intimitate a lui Kanye West.

Kim Kardashian cere compasiune și empatie pentru Kanye West

Kim Kardashian a vorbit despre tulburarea bipolară de care suferă Kanye West prin intermediul mai multor postări pe Instagram Story. Aceasta a spus că persoana care suferă de o astfel de afecțiune trebuie ea însăși să fie conștientă că are nevoie de ajustor. Dacă nu, familia și prietenii sunt neputincioși.

Kim Kardashian l-a numit pe soțul său „briliant” și „genial” și că este o persoană publică care a trebuit să se confrunte cu multe provocări ale vieții. De asemenea, aceasta a cerut înțelegere și compasiune din partea oamenilor și a presei.

„După cum ştiţi mulţi dintre voi, Kanye are o tulburare bipolară. Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoană iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles. Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală.

Cei care înțeleg afecțiunea mintală sau măcar comportamentul compulsiv știu că familia nu are nicio putere dacă membrul nu este minor. Oamenii care nu sunt conștienți sau care nu cunosc nicio experiență ca aceasta pot să judece și să nu înțeleagă că individul însuși trebuie să se angajeze în procesul de a primi ajutor indiferent de cât de mult încearcă familia și perietenii.

Înțeleg faptul potrivit căruia Kanye este un subiect supus critucilor pentru că este o persoană publică și acțiunile lui pot cauza opinii puternice și emoții. El este briliant, dar este și o persoană complicată care se confruntă cu presiunea de a fi artist și bărbat de culoare, care și-a pierdut mama și a fost nevoit să facă față presiunii și izolării, care sunt accentuate de tulburarea bipolară. Cei care sunt apropiaţi de Kanye îi cunosc inima şi înţeleg cuvintele sale, care nu reflectă intenţiile sale. Faptul că trăiește cu tulburarea bipolară nu îi diminuează sau invalidează visurile și ideile creative. Asta este parte din geniul lui, iar multe dintre acestea au devenit realitate. (…)

Noi, ca societate, vorbim despre a oferi compasiune problemei sănătății mintale în ansamblu, însă ar trebui să o oferim și persoanelor care trăiesc cu ea în vremuri în care au cea mai mare nevoie de ea. Rog fanii şi mass-media să dea dovadă de compasiune şi empatie pentru a trece peste asta”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Kanye West a făcut mai multe afirmații care au deranjat-o pe Kim Kardashian

Kanye West a făcut mai multe afirmații care au supărat-o pe Kim Kardashian. Acesta a dezvăluit faptul că au luat în considerare ca vedeta să renunțe la prima ei sarcină și să nu o nască pe North West, primul copil al cuplului.

„Kim, familia și prietenii lui Kanye sunt îngrijorați pentru el”, a declarat o sursă pentru ET. „Kanye nu se află în locul potrivit și nu ascultă pe nimeni care încearcă să vorbească cu el pentru a-l face să caute ajutor. Kim este supărată pe declamațiile lui Kanye, în mod special pentru că a vorbit despre posibilitatea de a face un avort și de a nu o naște pe North. Ea știe că asta este ceva ce North va vedea atunci când va mai crește, lucru care este sfâșietor”.

Ulterior, rapper-ul a spus că încearcă să divorțeze de soția sa de mai bine de un an de zile și că aceasta a vrut să îl închidă.

„Kim a încercat să aducă un doctor ca să mă închidă. Kim dorea să ajungă la Wyoming împreună cu un doctor pentru a mă închide, aşa ca în filmul Get Out, pentru că am plâns ieri atunci când am vorbit despre salvarea fiicei mele”, a scris rapper-ul pe Twitter.