Lady Gaga spune că a fost violată și lăsată gravidă de agresor. De ce nu vrea să-l dea în judecată pe presupusul violator

Lady Gaga spune că a fost violată și lăsată gravidă de agresor. De ce nu vrea să-l dea în judecată pe presupusul violator
Lady Gaga / Foto: blog.trebel.io

Lady Gaga a dezvăluit că a fost victima abuzurilor sexuale, fizice și psihice. Evenimentele traumatizante ar fiavut loc în urmăcu 16 ani.

Celebra cântăreață și actriță în vârstă de 35 de ani a povestit într-un interviu pentru documentarul realizat de către Oprah Winfrey și Prințul Harry că a fost violată șilăsată gravidă de un producător din zona artistică, fost colaborator.

„Aveam19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat. Nici măcar nu-mi mai amintesc”, a povestit Gaga.

În urma episodului violent, Lady Gaga a fost diagnosticată cu stres post-traumatic. Vedeta încă mai are cicatrici fizice și emoționale, informează The Guardian.

Lady Gaga nu are de gând să acționeze în instanță

În ciuda declarațiilor făcute, Gaga a precizat că nu are de gând să dezvăluie numele celui care a comis faptele.

„Înțeleg toată această mișcare #MeToo, înțeleg că unii oameni se simt mai confortabil să facă asta, dar eu nu. Nu vreau să-l mai văd niciodată pe acel om, îmi este frică de el”, a povestit Gaga.

Artista spune că a fost violată și izolată în studio, o bună perioadă de timp.

„Nu-mi mai simțeam trupul. La început am simțit durere, apoi amorțeală, apoi mi-a fost rău săptămâni de-a rândul. Mi-am dat seama că a fost aceeași durere pe care am simțit-o când persoana care m-a violat, m-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii, la casa părinților mei, pentru că vomitam și îmi era rău. Pentru că am fost abuzată și încuiată în studio, luni la rând”, a mai povestit Gaga.

La aproximativdoi ani după abuzurile sexuale, Gaga a lansat albumul de debut, „The Fame”, cu care a făcut senzație la nivel mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:58 - Laurențiu Reghecampf și-a triplat salariu. Câți bani va încasa celebrul antrenor, după despărțirea cu Universitatea Craiova
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)