Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani! Cu ce cadou „dulce” l-a surprins Corina Caciuc: „Te iubesc, inimă”

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani! Cu ce cadou „dulce” l-a surprins Corina Caciuc: „Te iubesc, inimă”
Foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftci Baku, din Azerbaidjan, aniversează azi 47 de ani. Laurențiu Reghecampf a petrecut până la miezul nopții alături de de iubita lui, Corina Cauciuc și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dar și o fotografie.

Zi de mare sărbătoare în familia lui Laurențiu Reghecampf

Astăzi, 19 septembrie, antrenorul împlinește 47 de ani. Laurențiu Reghecampf se simte mai împlinit ca niciodată, iar antrenorul a postat pe pagina lui personală de Instagram o fotografie alături de iubita lui în timp ce o sărută, însoțită de un mesaj emoționant.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Deși se ține mai departe de lumina reflectoarelor, Corina Caciuc nu trece cu vederea evenimentele marcante din familia lor. Iubita lui Reghe i-a trimis un mesaj emoționant tatălui băiețelului ei, în care își arată recunoștința față de cel care a făcut-o mamă. De asemenea, bruneta îi trasmite și dragostea pe care i-o poartă, notează Spy News.

Pentru că a vrut să-l impresioneze, Corina Caciuc i-a făcut o surpriză deosebită iubitului său, un tort special, în nuanțe de negru și auriu, pe care este ilustrat și o imagine de familie, cu cei trei: Laurențiu, Corina și fiul lor, Liam.

Reacția lui Reghecampf nu s-a lăsat așteptată: „Te iubesc, Inimă!” , a fost mesajul plin de sentimente postat de antrenor.

Urare pentru Laurențiu Reghecampf din partea fiului

Luca Reghecampf a fost cel care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dar și o fotografie cu tatăl său, Laurențiu Reghecampf.

„La mulți ani, tata! Te iubesc”, este mesajul distribuit de Luca.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară în urmă cu doar câteva luni. Iubita antrenorului l-a adus pe lume pe Liam la sfârșitul lunii mai. Reghe mai are doi băieți din relațiile anterioare, pe Luca și Laurențiu Jr.

Urmăriți B1TV.ro și pe