Laurențiu Reghecampf a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali: „L-a rugat să nu mai vorbească despre familia noastră”

Laurențiu Reghecampf a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali: „L-a rugat să nu mai vorbească despre familia noastră

Laurențiu Reghecampf a intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali. Fostul antrenor de la FCSB i-a trimis un mesaj omului de afaceri, prin care i-a cerut să nu mai vorbească despre familia sa.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea.

„LaurențiuLaurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot, și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Sport.

Scandalul a început după ce Anamaria Prodan s-a plâns de faptul că Giovanni Becali a intermediat transferul lui Dennis Man la Parma, deși ea era impresara jucătorului. Patronul de la FCSB a dezvăluit la rândul său faptul că vărul său a reușit să aducă o ofertă mai bună pentru club.

Acuzații fără precedent din partea Anamariei Prodan

După ce l-a numit pe Gigi Becali „om mic, fără nimic sfânt în el”, Anamaria Prodan i-a acuzat pe cei doi veri că l-au terorizat pe Man și familia sa, pentru ca jucătorul să semneze un contract de reprezentare cu Giovanni.

„Când Gigi Becali a decis să-i dea transferul lui Giovanni Becali trebuia să aibă demnitatea să-mi spună că vrea să facă asta. Giovanni Becali e disperat să ia 500.000 de euro din transferul lui Man.

L-au terorizat pe Denis și pe tatăl lui ca să semneze contract de reprezentare cu Giovanni Becali. Erau disperați! Au tot încercat să-l oblige pe Dennis să semneze un nou contract. Numai că atât Dennis, cât și tatăl lui, au spus că nu vor rupe contractul”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.