„Eu sunt cel care o ține”. Laurențiu Reghecampf, cu cărțile pe masă. Cum comentează derapajele Anamariei Prodan și relația cu Dan Alexa

„Eu sunt cel care o ține. Laurențiu Reghecampf, cu cărțile pe masă. Cum comentează derapajele Anamariei Prodan și relația cu Dan Alexa

Anamaria Prodan – Reghecampf a dovedit că este o femeie greu de stăpânit. A reușit să fie o voce extrem de activă în fotbalul din România, un domeniu al bărbaților și a fost implicată de-a lungul timpului în multe conflicte. Anul trecut, impresara de fotbaliști l-a căpăcit pe Dan Alexa, episod comentat astăzi de Laurențiu Reghecampf, pentru GSP.

Laurențiu Reghecampf nu a validat corecția pe care Anamaria Prodan i-a aplicat-o lui Dan Alexa.

„Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. Ea m-a sunat, i-am zis că nu e OK să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă. Nu are cum să reacționeze în genul ăsta”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf temperează impulsivitatea Anamariei Prodan

Antrenorul din Emirate este cel care de regulă, aplanează conflictele, a dezvăluit Reghe.

„Eu întotdeauna i-am spus ei să-și controleze ieșirile. Eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta. Așa e ea, o fire mai vulcanică”, a dezvăluit Reghe.

Cum comentează Laurențiu Reghecampf relația Anamariei Prodan cu Dan Alexa

De asemenea, fostul antrenor de la FCSB a comentat și speculațiile cu privire la relația amoroasă invocată de mulți critici ai Anamariei Prodan, cu Dan Alexa.

„Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta”, a declarat tehnicianul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”
09:33 - OMS: 80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări și 50 de suspiciuni. Experții avertizează asupra riscului de răspândire a virusului
09:15 - În Otopeni, s-au vopsit balustradele unui pod cu tot cu mașinile parcate în zonă. Imaginile care au revoltat șoferii