Laurette face dezvăluiri despre trauma pe care a suferit-o în copilărie: A fost victimă a bullying-ului

Laurette face dezvăluiri despre trauma pe care a suferit-o în copilărie: A fost victimă a bullying-ului
foto:instagram

Laurette a făcut mărturisiriemoţionante despre trauma pe care a trăit-o în copilărie. Aceasta a vorbit deschis în cadrulemisiunii Star News de la Antena Stars despre cum a fost batjocorită şi umilită în şcoală de către colegii săi, pe motivul că era mulatră.

Mi-am adus și eu aminte de umilințele la care eram și eu supusă din cauza culorii pielii. Am avut parte în copilărie de tot felul de întâmplări umilitoare. Atunci nu-mi dădeau seama, țineam în mine, eram introvertită, plângeam pe drum spre casă, ca să nu mă vadă mama. De exemplu în pauză mă trăgeau de păr sau ziceau că am păr de oaie sau nu mă lăsau să intru la baie”, a povestit Laurette în cadrul emisiunii Star News de la Antena Stars.

Ştiind că bullying-ul este la putere în societatea actuală şi fiind deja o victimă a acestui fenomenînfruntând o mare suferinţă, vedeta a doritsă tragă un semnal de alarmă:

„Trebuie să fim mai buni unii cu alții, să nu mai facem diferența dintre cei săraci și cei bogați, dintre cei albi și cei negri”, a mai spus mulatra, potrivit SpyNews.

Ultima oră
22:45 - SPD, avans fragil față de CDU la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
22:38 - Ianis Hagi câștigă sume impresionante din contractele de publicitate. Cât încasează anual fotbalistul lui Glasgow Rangers
22:16 - Val de frig în România. Directoarea ANM, detalii importante despre cum va fi vremea în zilele următoare
21:53 - Noua conducere a PNL a fost aleasă oficial. Florin Cîțu: Au fost două zile lungi, dar importante pentru viitorul partidului (VIDEO)
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)