Lavinia Pîrva, reacție acidă la aflarea zvonurilor despre divorț. Vedeta neagă existența tensiunilor în căsnicia cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva s-a supărat extrem de tare la aflarea zvonurilor că ar urma să divorțeze de Ștefan Bănică. Frumoasa brunetă a ironizat situația, însă declarat că vestea este complet falsă, iar căsnicia ei merge foarte bine.

Soția cântărețului a postat un mesaj pe Instagram în care explicăfaptul că, dacă a fost surprinsă o dată fără verighetă pe deget, nu înseamnă că mariajul ei este „pe butuci”.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?

Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!”, a declarat vedeta, afirmând și că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de Bănică și fiul lor, Alexandru.

Si iata cum vuieste presa că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul,căci nici ea,instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Hai că de data asta n-ati zis nimic de „surse din anturajul cuplului” , asta mai lipsea 🙂 ! Voi purtati tot timpul verighetele,nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei ( wow ! ) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti ! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți.Lulea!!!!!!

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Relația dintre Lavina Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în septembrie 2017, în cadrul unei ceremonii secrete la care au luat parte doar membri ai familiei şi prieteni foarte apropiaţi. Relaţia lor a fost mereu una discretă şi nu au în plan să colaboreze profesional, chiar dacă amândoi au cariere muzicale de succes.

Frumoasa brunetă, care a devenit mama la sfârșitul lunii mai, anul trecut, a revenit la formele voluptoase dinaintea sarcinii și a ieșit câștigătoare în lupta cu kilogramele în plus. Eforturile cântăreței au dat rezultate, iar Lavina nu ratează nici o ocazie de a se mândri cu schimbările din viața sa, fiind foarte activă pe platformele rețelelor de socializare.

Ștefan Bănică, agresiv fizic și verbal în căsnicia cu Andreea Marin

În urmă cu puțin timp, Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care se purta Ștefan Bănică Jr. cu fosta sa soție, Andreea Marin.

Conflictele erau la ordinea zilei în familia Bănică. Cunoscutul cântăreț o umilea mereu pe prezentatoare, potrivit declarațiilor lui Ivanof, fost prieten cu artistul. Ștefan Bănică își înjura și-și bătea soția atunci când nu ajungeau la un consens,potrivit Cancan.

„(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, a declarat Ivanof.

Toți apropiații familiei Bănică știau de violențele cântărețului, a menționat Invanof, care a dezvăluit chiar un episod șocant petrecut în vancață.

„Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund”, a povestit Sabin Ivanof, fost apropiat al familiei Bănică.