Lora mai rămâne o perioadă blocată în Bali. Zborul i-a fost anulat din nou (GALERIE FOTO-VIDEO)

FOTO: Facebook: Lora

Lora mai rămâne o periodă în Bali, stațiunea în care este blocată încă din luna martie, pentru că tocmai a aflat astăzi că i s-a anulat zborul și de data aceasta. Vedeta abia aștepta să se întoarcă acasă pe 1 iulie, însă momentul s-a amânat din nou, așa că mai are de așteptat încă 3 săptămâniâ, până pe 7 iulie.

„Pentru cine n-a văzut la Vorbește Lumea, da, mi s-a anulat zborul din nou!„, le-a transmis cântăreața admiratorilor ei de pe Instagram.

 

 

Vacanța Lorei în paradisul din Bali s-a transformat în coșmar 

 

 

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu încă în Bali, de mai bine de 3 luni și nu se pot întoarce acasă din cauza restricțiilor impuse pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Deși se află într-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, pentru foștii concurenți de la Asia Express, dorul de casă începe să își spună cuvântul. În ultimele luni toate zborurile spre casă au fost anulate iar cei doi sunt izolați într-o vacanță exotică prelungită, din cauza pandemiei. Într-o emisiune TV, cântăreața a povestit însă că începe să își piardă optimismul, mai ales după ce și ultimul zbor către țară a fost amânat.

 

 

„Sunt foarte creativă, fac tot felul de lucruri, sunt fericită, este minunat. La început am trecut printr-un roller coaster emoțional, eram panicată că nu aveam control, nu știam ce se va întâmpla. Acum realizez că mi-a prins foarte bine obligația aceasta pe care mi-a dat-o viața, de a sta izolată într-un astfel de loc. Am avut timp să mă ocup de mine, nu mai am starea aceea negativă dată de stres și alergătura continuă. Toți cei cu care vorbesc la telefon îmi spun că acum sunt cea mai bună versiune a mea”, a mărturisit Lora. 

Ceea ce urma să fie doar o vacanță pentru cântăreața și iubitul ei s-a transformat într-o experiență prelungită căci cei doi îndrăgostiți se află pe insula din Indonezia de mai mult de trei luni. Viața într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ este frumoasă în fotografiile exotice pe care artista le postează pe rețele sociale, însă dorul de casă este mare pentru cuplu.

 

 

 

Lora are bilete de avion, dar nu se poate întoarce în România

 

 

Vedea a povestit pentru „Vorbește Lumea” că deocamdată compania aeriană care operează zborul prin care urma să revină în țară a anulat fiecare cursă, iar banii o condiționează să aștepte reprogramarea acestuia. Blondina a explicat că a investit o sumă mare în biletele de avion, sumă pe care ar pierde-o dacă ar alege o rută operată de către o altă companie.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a povestit Lora.

Tags:
Ultima oră
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)