Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”

Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine
Foto: Lora / Instagram

Lora, una dintre cele mai apreciate și talentate interprete din showbiz-ul autohton, a trăit o dramă personală. Deși pare zâmbitoare și fericită, vedeta a suferit enorm din cauza celor dragi.

Lora, între viață și moarte

Lora știe ce înseamnă durerea adevărată. Artista a trecut prin mai multe încercări și nu a reușit să revină.

„Am atins un prag al durerii atât de mare încât pur și simplu mi s-a transformat tot, minte, spirit, felul în care vorbesc, cum mă exprim, nu mai am ‘grețuri’, să zic așa, să vorbesc despre orice subiect dificil”, a mărturisit vedeta în studioul lui Cătălin Măruță.

Atunci când avea doar patru ani, artista și-a pierdut o ființă dragă. Tatăl Lorei a decedat. Soarta i-a fost nemiloasă. Mama interpretei tot a murit. Cancerul i-a luat viață. Lora e în doliu din ianuarie, 2020.

„Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”, a spus Lora plângând.

Lora a crescut la bunici

Vedeta o caracterizează că pe o persoană hipersensibilă și fidelă. După ce tatăl artistei a plecat la ceruri, mama a rămas singură și nu s-a recăsătorit.

„Tata a fost medic, chirurg specialist urolog, genul care a intrat cu 10, a terminat cu 10. S-au cunoscut în campus, mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași”, a subliniat Lora.

Interpreta povestește că părinții ei au fost inteligenți, frumoși și talentați. Amândoi fiind implicați în activități artistice.

„Am crescut la bunici o perioadă, până și-a luat ea toate diplomele să devină farmacist primar și să-și permită să-și cumpere primul apartament în Galați, locul în care am locuit din clasa întâi. A fost greu”, a conchis Lora.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)