Luxoasa vilă din care Alex Bodi a fost ridicat de mascați, scoasă la vânzare. Cât valoarează și de ce vrea milionarul să scape de ea

Sursa Foto: Instagram

Somptuoasă vilă din Pipera deținută de Alex Bodi a fost scoasă la vânzare. Se pare că omul de afaceri încearcă să scape de proprietățile pe care le deține, înainte de a fi puse sub sechestru de către autorități, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime.

Cât valorează vila din Piperaa lui Alex Bodi

Imobilul din care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat de mascați valoreazăaproape 800.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Vila în stil are5 camere, o bucătărie, 3 băi, 3 balcoane, 3 terase, un dressing, piscină exterioară, foișor și un garaj cu 6 locuri de parcare. Casaa fost construită în 2019 și se află în zona Pipera-Tunari, pe un teren de 1.200 mp, lângă pădure.

Pe lângă aceasta, afaceristul deține conturi cu sume fabuloase și o altă vilă în Mediaș, iarde curând și-ar fi mărit lista proprietăților cu un cinematograf, un hotel,dar și o parte dintr-un castel. Potrivit zvonurilor apărute în presă de-a lungul timpului, Bodiar deține inclusiv o casă în Monte Carlo, în valoare de aproximativ două milioane de euro. Milionarul este pasionat și de mașini, astfel că deține ocolecție de lux și chiar câteva multe modele foarte rare: două autoturisme Lamborghini, un Ferrari, un Rolls-Royce Wraith, două Mercedes-uri și un Bugatti Chiron.

Faptele de care este acuzat Alex Bodi și nașul lui, interlopul Adrian Tâmplaru

Miercuri, 11 noimebrie 2020, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe: Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea. Obiectivul: destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru. Una dinpercheziţii a avut loc la locuinţa lui Alex Bodi, după care acesta a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

Joi, milionarul a primit și verdictulTribunalului Dolj: rămâne în arest pentru 30 de zile. Se pare că milionarul și-ar fi obligat fosta soția să se prostitueze timp de doi ani, în Germania. În plus, chiar aceasta l-ar fi turnat, pentru a se răzbuna pentru chinurile la care ar fi supus-o, mai ales că au doi copii împreună.

Femeia care i-a fost soție și i-a dăruit două fetițe excentricului om de afaceri se numește Silvia Iulia Sălăgean,care le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul bărbatului cu care era căsătorită, scrie sursa citată.

În probatoriul întocmit deprocurorii DIICOT Craiova se arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar fosta soție îi spunea că sesimte afectată psihic de aceste presiuni.

Potrivit gandul.ro, majoritatea fetelor erauracolate prin intermediul rețelelor de socializare de către de Bodi și nașul lui, Adrian Tâmplaru, dar și alți trei bărbați din Craiova. Atrase prinmetoda „loverboy”, acestea erau mai apoi plasate în bordelurile europene, unde produceau zilnic între 300 și 1.000 de euro.

Ultima oră
18:12 - Guvernul modifică legea pentru a despăgubi păgubiții înainte de declararea definitivă a falimentului: Fondul de Garantare a Asiguraţilor poate efectua plăţi la 60 de zile de la retragerea licenţei asiguratorului
18:06 - Nicușor Dan: Nu avem noul preț cu care ne va vinde ELCEN gigcaloria. Nu suntem în constrângeri financiare să nu putem mări subvenția; o problemă ar putea veni din contractul cu Comisia Europeană (VIDEO)
17:48 - Gina Pistol, către Smiley: „Mă laşi să mă întorc la Asia Express?”. Răspunsul uimitor pe care i l-a dat artistul
17:48 - Echinocțiul de toamnă 2021. Cum vor fi afectate zodiile și la ce trebuie să fie foarte atente când iau decizii
17:48 - Începe Festivalului Strada de C`Arte în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice. Lista evenimentelor anunțate de BCU
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”