Marcel Pavel, anunț emoționant pentru fani. Unde s-a refugiat artistul, după ce s-a vindecat de COVID-19 (GALERIE FOTO)

FOTO: Facebook: Marcel Pavel

Marcel Pavel a trecut prin momente de cumpănă în urmă cu câteva săptămâni, când a fost diagnosticat cu COVID-19. Îndrăgitul artist a stat internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar starea lui, așa cum a povestit și pe rețelele sociale, nu a fost întotdeauna bună.

Din fericire, clipele tragice pentru artist au trecut și s-a vindecat de crunta boală. În vârstă de 60 de ani, Marcel Pavel a învins noul coronavirus, iar după externare a luat o decizie radicală. Concurentul noului sezon „Te cunosc de undeva” a ales să se recupereze la aer curat, în orașul lui de sfulet.

Momentele au fost imortalizate prin fotografii și postate pe pagina de Facebook, alături de un mesaj emoționant prin care a ales să le mulțumescă fanilor internauți care i-au fost alături.

Marcel Pavel s-a vindecat de COVID-19 și a plecat în vacanță

Îndrăgitul cântăreț ar urma un tratament de recuperare după infectarea cu noul coronavirus, scrie Cancan.ro. După ce a fost externat și a aniversat printr-o postare pe Facebook ziua de naștere a fetei sale, la data de 1 iulie, Marcel Pavel a ales să se retragă într-o scurtă vacanță în orașul lui de suflet, Câmpulung din Muscel.

„Bună seara, dragi prieteni! Prima zi de relaxare în orașul Clung Muscel, orașul meu de suflet, locul meu de dor!”, a scris Marcel Pavel la început de weekend. Ulterior, artistul a ținut să transmită un mesaj emoționant internauților, mulțumindu-le fanilor care s-au rugat pentru el, dar și lui Dumnezeu, însă mai ales să facă și o mică aluzie la comentariile răutăcioase și acuzațiile din partea fanilor, pe care le-a primit în vremea în care a fost internat în spital, depistat pozitiv cu noul coronavirus.

„Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!”, scrie artistul pe contul de socializare.

Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și…

Publicată de Marcel Pavel peDuminică, 5 iulie 2020

Marcel Pavel și alți concureți și jurați de la „Te cunosc de undeva” au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus

În urmă cu câteva săptămâni, echipa emisiunii de talente de la Antena 1, „Te cunosc de undeva” a trecut prin momente mai puțin plăcute. Odată ce artistul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și internat, încă câteva vedete au mai fost infectate, printre care: Ozana Barabancea, prezentatorul de la Antena Stars Andrei Ștefănescu, concurent la rândul său în emisiune, actrița Adriana Trandafir, și ea concurentă pentru noul sezon „Te cunosc de undeva”, Toto Dumitrescu (fiul lui Ilie Dumitrescu), la rândul lui participant în noul sezon, dar și prezentatoarea show-ului Alina Pușcaș.

Odată cu aceștia, alte vedete precum Monica Anghel, cântăreața Nico sau prezentatoarea Majda Aboulumosha au intrat în izolare la domiciliu.

Marcel Pavel, criticat și acuzat de o serie de internauți că ar fi minți cu privire la starea de sănătate

Din păcate, Marcel Pavel a fost și personajul principal al unor controverse izbucnite în mediul online. Artistul ar fi fost acuzat de o serie de internauți că minte, că nu ar fi bolnav și că ar fi acceptat să fie pătit pentru a declara că suferă de COVID-19.

Am fost afectat, foarte afectat. Eu sunt un om cu coloană vertebraă dreaptă, nu fac jocurile politice ale nici unei televiziuni, nici ale tale, nici ale celorlați, mă cunoști bine. Lucrul cel mai dureros este că oricum nu va rămâne așa, îi vor da în judecată. Vreau să vină cu probe pentru că spun că tu m-ai plătit pe mine, mi-ai dat 100000 de euro ca să spun că am COVID, domnul Streinu Cercel mi-a dat 100.000de euro ca săp spun ca am COVID, deci am fost plătit și de Guvern ca să spun că am COVID, că am făcut dublă pneumonie, că era să mor, că oamenii aștia mi-a salvat viața, m-au scos din ghearele morții. Acum sunt în convalescență. Faptul că am apărut la tine acum trei zile am abia stăteam pe picioare, abia puteam vorbii, am cântat mai mult să dau un impuls oamenilor, să nu fac pe muribundul și să fac fiu compătimit. Am făcut-o din tot sufletul, crezând că le face o plăcere… să par că totuși sunt mai bine…”, a spus atunci artistul.