Maria Ciobanu arată extraordinar la 84 de ani! Poză rară din SUA, alături de familie (FOTO)

Maria Ciobanu arată extraordinar la 84 de ani! Poză rară din SUA, alături de familie (FOTO)
Maria Ciobanu // Sursă foto: Captură Video - Favorit

Maria Ciobanu arată impecabil la cei 84 de ani ai săi. Recent, fiica ei, Camelia, a publicat pe Instagram o fotografie în care regina muzicii populare românești apare elegantă, machiată, coafată, așa cum o știm.

Maria Ciobanu, impecabilă într-o fotografie de familie

Maria Ciobanu locuiește de mai bine de patru ani în Statele Unite, într-o casă mare și frumoasă din Los Angeles, alături de fiica sa, Camelia. În România, ea vine doar o dată sau de două ori pe an, să-și vadă rudele.

Citește și: Cristina Bâtlan, despre salariul pe care îl primește la „Imperiul Leilor”: „Deci voi nu primiți bani? Nu aveți salariu?”

Leontina, fiica cea mare, trăiește în Franța, iar Ionuț stă în țară doar pentru concerte, apoi se întoarce și el în America, notează Click!.

„Mai stau în America un an, doi, cât o vrea Iisus. Anii trec și îmbătrânim şi le-am spus, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele, să ne aducă în ţară, că nu vreau să mă înmormânteze acolo, vreau să mă înmormânteze în pământul meu”, declara Maria Ciobanu, acum ceva timp.

În fotografia postată recent de Camelia, regina muzicii populare românești apare la fel de elegant ca-ntotdeauna. Alături îi este Mircea Câmpeanu (83 de ani), cu care este căsătorită de 41 de ani.

Maria Ciobanu, alături de familia sa. Sursă foto: Instagram / Click!
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră