Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Influencerița a povestit totul pe pagina de Instagram: „Efectiv înnebunesc”

Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier. Influencerița a povestit totul pe pagina de Instagram: „Efectiv înnebunesc”
Foto: Facebook/Marinelu Dobrescu.

Marilu Dobrescu este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase din viața ei cu fanii ei de pe Instagram.

De această dată, infleuncerița a mărturisit că a fost implicată într-un accident rutier. După ce a povestit ce s-a întâmplat, vedeta a izbucnit în lacrimi.

Marilu Dobrescu, implicată într-un accident rutier

Marilu Dobrescu a declarat, pe rețelele de socializare, că în această dimineață a fost implicată într-un accident rutier. Un bărbat a intrat în spatele mașinii iubitului ei, Iustin Petrescu, chiar în momentul în care ea se îndrepta către o clinică, deoarece avea o programare importantă la doctor.

Efectiv înnebunesc! Omul ăsta a intrat în noi acum cu mașina, urlu. Pur și simplu înnebunesc! Deci e printre cele mai importante programări la doctor de până acum, pentru că m-am întors din Laponia doar ca să fiu în timp pe 30 ianuarie și intră domnul ăsta în noi, care mă face să întârzii la programare. Mor de nervi! Deci îmi vine să sar pe domnul ăsta! Iustin e în mașina lui cu el și eu stau închisă în a noastră, pentru că îmi aștept Uber-ul și mă scandalizez de îi rup mașina în două dacă ies”, a povestit vedeta pe InstaStory, potrivit Spynews.

Aceasta a izbucnit în lacrimi, după ce a declarat că se grăbea să ajungă la un control important.

„Fac amiabilă și facem spatele mașinii pe asigurarea lui, evident, dar nu aveam vreun chef sau timp de așa ceva. Îmi e frică să mă uit la ce s-a întâmplat, nu vreau să știu. Trist e că eu trebuia să fiu astăzi și cu Iustin la doctor și acum nu mai poate să vină, pentru că s-a gândit un… să stea pe telefon și să accelereze în spatele nostru”, a mai adăugat ea.

Marilu Dobrescu, extrem de revoltată pe bărbatul care a intrat în ei

Tot pe Instagram, Marilu Dobrescu a declarat că s-a dat jos din mașină, pentru a lua altă mașină să meargă la control, dar a fost extrem de revoltată când l-a văzut pe bărbatul care a intrat în ei.

„Gata! Am luat Uber-ul. Mă dădusem jos și l-am făcut să știe că mi-a distrus una dintre cele mai importante zile… Nu înjur pe net, dar să știți că a fost la gura mea tot ce se poate (nu în fața lui, eu cu mine)”, a mărturisit influencerița.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)
22:43 - Centrele comerciale moderne ocupă 4 milioane de metri pătrați în România / 2023: „un an cu un ritm susținut de proiecte noi”