Mărturisiri incendiare. Ce spunea Toto Dumitrescu înainte să fie infectat cu noul coronavirus: „Sigur că nu e uşor, dar nici nu îmi …”

Mărturisiri incendiare. Ce spunea Toto Dumitrescu înainte să fie infectat cu noul coronavirus: „Sigur că nu e uşor, dar nici nu îmi …”
FOTO: Instagram: Toto Dumitrescu

Toto Dumitrescu este fiul Ilie Dumitrescu și s-a numărat printre vedetele de la Antena 1 care s-au infectat cu noul coronavirus. Tânărul în vârstă de 22 de ani este unul dintre cei mai promițători actori ai tinerei generații de la noi, așa cum l-a numit Vivia. Băiatul lui Ilie Dumitrescu avea planuri mari pentru cariera sa, pe care se concentra intens, însă se pare că a fost nevoit să le amâne din cauza bolii.

Tânărul în vârstă de 22 de ani este internat la spitalul Matei Balș din Capitală și ar fi intrat în contact cu Marcel Pavel, amândoi fiind concurenți în noul sezon „Te cunosc de undeva”. Pentru tânărul actor, participarea la show-ul de talente de la Antena 1 a fost un moment bun în care să se concentreze pe carieră și mai mult decât atât, să experimenteze și să descopere lucruri noi. Provocare se pare că ar fi fost una mare, dar așa cum declara tânărul actor înainte să fie testat pozitiv pentru SARS-CoV-2, nu îi plac lucrurile anoste.

Băiatul lui Ilie Dumitrescu a povestit într-un interviu pentru Viva cum se simte în legătura cu participarea la „Te cunosc de undeva” și le-a împărtășit gândurile sale pe care le-a avut înainte să ajungă la spital din cauza infecției cu noul coronavirus.

Toto Dumitrescu se concentra asupra carierei și evoluției ca actor

Tânărul în vârstă de 22 ani, a povestit pentru Viva, înainte să fie internat cu COVID-19 că se concentrează pe carieră și viața profesională. Bărbatul era pregătit să înfrunte toate provocările în noua emisiune.

„E un proiect foarte interesant, dar şi foarte greu, deopotrivă. Am acceptat provocarea pentru că îmi plac genul ăsta de transformări, transpunerea în diferite personaje are mult de-a face cu actoria şi mie oricum îmi place mult să mă joc. Emisiunea asta este cea mai potrivită pentru un actor sau cântăreţ, by far. (…) Prin exercițiu și ambiție voi reuşi să fac faţă provocării. Sigur că nu e uşor, dar nici nu îmi plac lucrurile facile”, povestea Toto Dumitrescu pentru Viva.

Toto este fiul sportivului Ilie Dumitrescu, din primul mariaj cu prezentatoarea TV și modeul Letiția Badea. Băiatul a studiat actoria la o Universitate din Marea Britanie și este deja un nume cunoscut al tinerei generații de actori de pe scena teatrului românesc. Toto nu s-a rezumat doar la scenă, el fiind și în distribuția mai multor filme precum: Hackerville, Un pas în urma serafimilor, Palatul Pionierilor și Love by Design.

Toto Dumitrescu, diagnosticat cu COVID-19

Actorul în vârstă de 22 de ani a fost diagnosticat, în urmă cu câteva săptămâni cu COVID-19 și internat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Tânărul ar fi intrat în contact cu Marcel Pavel, la rândul său testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Din păcate, la acele momente mai multe vedete de la Antena 1 au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Oazana Barabancea și Adriana Trandafir, dar și prezentatorul Andrei Ștefănescu au fost internați alături de Marcel Pavel la Spitalul Matei Balș, iar prezentatoarea Alina Pușcaș în spitalul ROL 2 din incinta Ana Aslan. Filmările pentru show-ul de talente „Te cunosc de undeva” au fost suspendate.