Medicii sunt îngrijorați de starea fragilă în care se află Adi Bărar. Fondatorul trupei Cargo, infectat cu COVID-19, suferă de multiple comorbidități

Medicii sunt îngrijorați de starea fragilă în care se află Adi Bărar. Fondatorul trupei Cargo, infectat cu COVID-19, suferă de multiple comorbidități
Sursa foto: Facebook/ Adi Barar

Adi Bărarse află internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar starea lui de sănătate rămâne critică. Medicii au vorbit pentru prima dată despre cum se simte fondatorul trupei Cargo.

Medicii sunt destul de rezervațicu privire la șansele de supraviețuire ale artistului, ținând cont de faptul căsuferă de mai multe afecțiuni printre care şi ciroză hepatică,

Adi Bărar a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în urmă cu două zile, atunci când a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2

Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum douăzile, venind prin serviciul UPU direct pe secțiaATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fostdepistat cu COVID. Are comorbidități importanteputem spune căstarea lui este stabilăacum,el nu este totușiîn afara oricărui pericol”, a declaratRaul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, pentru antena3.

Unde este internatAdi Bărar

Potrivit surselor pressalert.ro,Adi Bărar se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, intubat, fiind diagnosticat cu COVID 19.

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!”, au transmis membrii grupului.

Adi Bărar a început să cânte la chitară încă de pe când nici nu împlinise 9 ani. În 1985 a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive trupe de gen din România.