Mesajul emoționant primit de Codin Maticiuc pe Facebook. Ce i-a scris o fană (GALERIE FOTO)

La începutul lunii septembrie, Codin Maticiuc s-a oferit să renoveze etajul 7 din Institutul Clinic Fundeni, unde sunt tratați copii bolnavi de cancer.Ca să ducă la bun sfârșit proiectul, acesta a cerut sprijin financiar de la cei care îl admiră și doresc să se alăture cauzei, însă nu se aștepta să fie el însuși impresionat până la lacrimi.

Mesajul de Facebook al unei viitoare mămică, care l-a impresionat pe Maticiuc

Fostul „Crai de Dorobanți”, devenit la rândul lui tată a primit un mesaj pe Facebook de la o viitoare mămică, care, în ciuda dificultăților materiale a vrut să pună umărul la renovarea pavilionului.

”Mai am nevoie de ajutor și acesta se poate acorda în două feluri: donând către Fundatia Metropolis sau cumpărand de pe Tshirt Factory.rotricouri de la rubrica caritate.Am această bucurie perioada asta: am demarat lucrurile de renovare a etajului 7 de la Fundeni. Mulțumesc mult tuturor celor care au pus deja umărul. Detalii mai multe sunt pe storyurile de pe Facebook și Instagram”, scria vedeta pe Facebook, temându-se că banii nu vor fi de ajuns să termine lucrarea.

Răspunsul tinerei l-a lăsat fără cuvinte pe Maticiuc

„Vreau să ajut șieu. Dacă se poate să-mi lași un număr de cont și detaliile necesare pentru a face un transfer bancar. Nu pot să donez o sumă foarte mare pentru că am un salariu micuț (2300 de lei) și sunt donator lunar pentru spitalul construit de Fundația Dăruiește Viață, dar și pentru Magic Camp și aștept și eu un bebe, însă nu pot sta indiferentă la eforturile depuse de tine”, i-a scris femeia.

Impresionat de generozitatea ei, actorul din „Miami Bici”a rugat-o să păstreze banii pentru copilul pe care urmează să-l nască și i-a promis că va termina renovare fără să fie nevoie de sacrificiul ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)