Mesajul soției lui CRBL după ce a fost propus spre eliminare la Survivor: „A sosit și acel moment în care vă cerem ajutorul”

Mesajul soției lui CRBL după ce a fost propus spre eliminare la Survivor: „A sosit și acel moment în care  vă cerem ajutorul”
CRBL se întoarce în România, cu toată familia, după șase ani de locuit în Spania Sursa: Facebook/CRBL

CRBL a fost propus spre eliminare în cadrul competiției Survivor România. Nominalizarea a fost făcută de către Emil Rengle, concurent cu care a avut mai multe dispute de-a lungul timpului.

Luat prin surprindere de decizia coechipierului său, cântărețul a reacționat destul de agresiv și i-a adresat acestuia cuvinte dure. La finalul ediției, soția și fiica lui CRBL le-au transmis un mesaj fanilor artistului, potrivit click.ro.

CRBL a fost propus spre eliminare

Artistul a fost propus spre eliminare de către Emil Rengle. În urmă cu puțin timp, cei doi s-au aflat într-o dispută, după ce dansatorul s-a arătat deranjat de atitudinea lui CRBL, care l-a etichetat drept „egoist”.

Rengle a spus atunci că CRBL devine recalcitrant și nu îi place „filmul lui”. Cântărețul i-a replicat că nu este de acord cu afirmațiile sale și că nu poate fi educat de cineva care „nu se apropie de nivelul lui de educație”.

Propuși spre eliminare au fost și Radu Itu și Otilia Bilionera. Telespectatorii sunt cei care vor decide soarta concurenților prin vot. Otilia a părut cea mai afectată de eliminare, deoarece a izbucnit în lacrimi și crede că coechipierii săi o consideră vulnerabilă.

Ce mesaj au transmis soția și fiica fanilor lui CRBL

Elena și Alessia, soția și fiica lui CRBL, sunt printre cei mai puternici susținători ai artistului. Cele două urmăresc fiecare ediție a emisiunii și îl susțin pe artist.

Fiica lui CRBL se bucură de fiecare reușită a tatălui său și aplaudă atunci când aduce puncte echipei. După ce a fost propus spre eliminare, Elena a transmis un mesaj fanilor lui CRBL, prin care i-a îndemnat să îl susțină pe artist ca să poată merge mai departe.

„Uf, a sosit și acel moment în care să vă cerem ajutorul, să îl susținem pe CRBL în concurs, să meargă mai departe. Start vot la 1264. Să-l susținem ca să meargă mai departe!!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Elena fanilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:47 - Femeie reținută de DNA Timișoara: Ea ar fi cerut aproape 100.000 de euro după ce a pretins că are influență asupra mai multor persoane, inclusiv asupra unui europarlamentar, și poate rezolva mai multe angajări
10:43 - Târgoviște: un bărbat este căutat de polițiști, după ce a furat două capace de oglinzi retrovizoare dintr-o parcare
10:33 - După soarele de la Dubai, Halep s-a bucurat de zăpadă alături de o apreciată saxofonistă
10:26 - Kievul spune că există semnale că Moscova pregătește o nouă ofensivă. Probabilitatea repetării scenariului din februarie 2022
10:25 - Bancnotele euro care vor dispărea din circulație după ce autoritățile au constatat că sunt uşor de falsificat
10:20 - Argentina, devenită „noul Miami” al rușilor: zilnic vin cel puțin 30 de femei însărcinate și bogate pentru a naște. De ce se întâmplă asta
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid