Mihaela Rădulescu, mărturii emoționante din viața de mamă. De ce nu mai poate locui cu Ayan

Foto: Facebook / Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu trăiește de mai bine de 5 ani la Monaco, iar în România nu mai deține nicio proprietate. Fiul vedetei învață în SUA, iar în fiecare toamnă este nevoit să plece la studii.

Ayan m-ai are puțin până la majorat și este un băiat extrem de interesat de viitorul său, așa cum a povestit chiar Mihaela Rădulescu.

Vedeta de la Pro TV recunoaște că s-a obișnuit cu momentul în care fiul ei trebuie să plece iar la școală, dar și cu „golul” care rămâne în camera sa după plecare.

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu a plecat în străinătate

La 17 ani, fiul Mihaelei Rădulescu a decis să plece și să studieze în Statele Unite. Vedeta încearcă să se obișnuiască cu faptul că băiatul ei este aproape un bărbat în toată fire și mai ales cu faptul că a plecat de acasă.

Mă antrenez pentru plecarea lui de acasă. El a plecat deja la o altă școală, în America, și deja primul pas e făcut. Deja sunt obișnuită cu goliciunea din camera lui și din casă, dar vine în fiecare vacanță, mă duc destul de des și eu în vizită. Încet-încet mă pregătesc mai mult eu decât el de plecarea lui de acasă pentru că întotdeauna e mai greu pentru părinți, pentru ei e simplu și oricum sunt cuceriți de tot ce li se întâmplă. Mă antrenez, sunt pe drumul cel bun, reușesc să supraviețuiesc câteodată și o lună fără el, e foarte greu, dar încerc”, a povestit vedea de la Pro TV, pentru Evz.ro.

Mihaela Rădulescu, destăinuiri din viața de mama

Vedeta a povestit că a realizat, la un moment dat, cât de mare s-a făcut băiatul ei, iar din acel moment a fost nevoită să se obișnuiască cu faptul că Ayan nu mai este un copil.

Am început mai demult să simt că s-a făcut așa mare. Din momentul în care m-a depășit la înălțime și am început să mă tot uit în sus. Cumva noi, mamele, tot avem senzația că ei încă trebuie să mai fie mici, acolo undeva. Între timp nu mai pot să-l iau în brațe așa mult, când stau lângă el văd un picior măsura 44, adică toate schimbările astea, deși se întâmplau acolo în timp, le vezi așa parcă dintr-o dată”, a adăugat bruneta.

Mihaela Rădulescu a povestit că uneori este nostalgică și se gândește la momentele în care Ayan era mic, dar în prezent este mândră de bărbatul care a devenit fiul său.

M-am obișnuit și cu asta. Sigur că am nostalgia în care tot mă gândesc ce mișto era când mic sau ce dor îmi e să mai pot să-l strâng în brațe. E o altă etapă, trece și nostalgia, privesc cu toată atenția ce se întâmplă cu el la vârsta asta, ce îi place, cine e, începe să-și contureze personalitatea de om mare. E la fel de fascinantă și etapa asta, doar că e un pic mai dură pentru mamele ca mine, care sunt obișnuite să fie acolo la smotoceală permanentă”, a mai adăugat ea.

Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)