Mihai Bendeac: ”Ți-aș cere să fii soția mea” În fața cui a îngenuncheat?

Mihai Bendeac: ”Ți-aș cere să fii soția mea” În fața cui a îngenuncheat?
Foto: Facebook/ Mihai Bendeac.

Pe Mihai Bendeac și pe Ilona Brezoianu îi leagă o prietenie de ani buni. Pe lângă faptul că sunt colegi de scenă, jucând în multe piese de teatru împreună, cei doi actori sunt și prieteni la cataramă în spatele reflectoarelor.

Mihai Bendeac i-ar cere Ilonei Brezoianu să se căsătorească cu el

Actorul a îngenuncheat în fața colegei sale de breaslă și i-a mărturisit că ar putea fi viitoarea lui soție, dacă și numai dacă ar deține o proprietate de luat în seamă, într-o zonă bună a Capitalei.
”Ilona, îți dau cuvântul meu de onoare că dacă ai avea o casă ca asta în București, undeva în zona Icoanei sau undeva în zona Primăverii, îți jur, m-aș așeza în genunchi în fața ta și ți-aș cere să fii soția mea”, i-a spus Mihai Bendeac Ilonei Brezoianu, arată Wowbiz.ro.

În replică, deși actorul i-a oferit și un trandafir alb, semn că este cât se poate de serios în intenții, concurenta show-ului de transformări nu s-a lăsat deloc impresionată de gestul juratului emisiunii de umor. Actrița a acceptat inițial floarea, apoi, la auzul condiției materialiste pusă de Mihai Bendeac, a avut o reacție acidă, refuzându-l categorie și aruncând și trandafir alb, ceea ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să izbucnească în hohote de râs.

Urmăriți B1TV.ro și pe