Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată, în emisiunea de la Antena 1 (VIDEO)

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată, în emisiunea de la Antena 1 (VIDEO)

Moment neobișnuit pentru televiziunea din România. Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a fost atacată cu o cărămidă de o femeie care a pătruns în platou, dezbrăcată.

Momentul a fost transmis la TV, dar întrerupt rapid. Producătorii au chemat rapid Poliția. Potrivit prezentatoarei de televiziune, Vaida nu o cunoaște pe femeia agresivă, informează Antena 3.

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată (VIDEO)

Cine ar fi femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Mirela Vaida nu respinge varianta potrivit căreia persoana care a atacat-o ar avea legătură cu Magdalena Șerban, criminala de la metrou.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii.

Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a declarat Vaida.

Urmăriți B1TV.ro și pe