Miss Universe România va defila în marea finală cu o rochie inspirată din portul Reginei Maria (GALERIE FOTO)

Foto: @carminacotfas (Instagram), @missuniverseromania.official (Instagram), @dragosenache_

România este reprezentată al Miss Universe 2021, cel mai prestigios concurs de frumusețe din lume, de către Carmina Cotfas. În finala competiției, tânăra va defila în cadrul probei costumului național într-o rochie inspirată din portul Reginei Maria a României.

Rochia Carminei Cotfas va conține mii de cristale Swarovski, potrivit Ambasadei Israelului la București. Ținuta valorează nu mai puțin de 20.000 de dolari. De asemenea, impresionanta rochie este prevăzută cu un brâu tricolor. Modelul va purta la gât un colier albastru, strălucitor, cizme roșii, plus o coroniță strălucitoare, cu cristale albastre.

Rochia a fost realizată în trei luni de zile, de designerul Aviad Arik Herman și este făcută din brocart fin și broderie de lux cu motive românești.

Miss Universe, organizat în Israel, în premieră

La concursul de frumusețe, Carmina Cotfas este însoțită de Bianca Tirsin, reprezentanta României de anul trecut la concursul Miss Universe. Carmina este originară din Târgu-Mureș și locuiește în Cluj-Napoca, unde studiază Istoria, la Universitatea Babeș Bolyai.

Concursul va avea loc în Eilat, Israel, în premieră și va fi transmis în 170 de țări. Va fi ediția cu numărul 70, organizată pe data de 12 decembrie 2021.

În noiembrie, Carmina Cotfas și-a făcut „încălzirea” pentru finala Miss Universe la Festivalul de Modă din Dubai.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană