Misterul din jurul Andreei Berecleanu: de ce nu mai apare pe post, la ştirile Prima TV

Misterul din jurul Andreei Berecleanu: de ce nu mai apare pe post, la ştirile Prima TV
Misterul din jurul Andreei Berecleanu: de ce nu mai apare pe post, la ştirile Prima TV

Andreea Berecleanu este prezentatoarea ştirilor de la ora 18.00, de la Prima TV. Dar telespectatorii au observat absenţa ei, miercuri, 13 octombrie. Fără un anunţ în prealabil, jurnalista a lipsit de pe post, iar oamenii s-au întrebat ce s-a întâmplat.

Femeia de 46 de ani a motivat, în cele din urmă, de ce a fost înlocuită, cel puţin pentru o seară, dar a făcut-o neconvingător: şi-a luat câteva zile libere, pentru odihnă. În locul Andreei Berecleanu, ştirile au fost prezentate, miercuri, la Prima TV, de Marius Saizu.

Ştirista a clamat dreptul la confidenţialitate

Prezentatoarea jurnalului a declarat că și-a luat câteva zile libere. A mărturisit că nu e vorba despre o problemă gravă de sănătate, nici despre vreo vacanță.

El mi-a ținut locul, îmi ține locul, eu lipsesc câteva zile. Nu, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate. Nu e nicio vacanță, mi-am luat câteva zile libere, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Mi-am luat câteva zile libere, nu e nicio problemă gravă de sănătate, dar am dreptul la confidențialitate. Chiar asta fac, mă odihnesc”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Libertatea.

Oricare ar fi motivul pentru care ştirista lipseşte de pe post, cert e că are mai mult timp să petreacă alături de copii. Andreea Bereclenu vorbește cu mândrie despre copiii ei. Eva are 20 de ani, iar Petru are 16 ani.

Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune.

Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.

Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită.

Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”, a declarat Andreea Berecleanu, potrivit viva.ro.