Momente de panică la Asia Express. Connect-R, aproape de leșin în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”

Momente de panică la Asia Express. Connect-R, aproape de leșin în timpul unei probe: „Nu mai puteam să respir”
Foto: Facebook/ Asia Express

Emisiunea „Asia Express” este una plină de momente tensionate, ceea ce îi poate pune pe concurenți în dificultate. Lui Connect-R i s-a făcut rău  în timpul unei probe „Drumul Împăraților” și a fost nevoit să ia o pauză.

Momente de panică la „Asia Express. Ce a pățit Connect-R

Concurenții din Asia Express îndură probe foarte grele pentru a putea ajunge în marea finală a concursului. Connect-R și ceilalți concurenți se aflau într-o fabrică de ceramică, iar din cauza căldurii sufocante, artistului i s-a făcut rău.

Pentru celebrul cântăreț, atmosfera de acolo i-a provocat o stare de leșin.

În timpul unei probe, artistul a trebuit să iasă afară din fabrica de ceramică în care se afla și unde trebuia să ducă proba la bun sfârșit doar pentru a lua o gură de aer. În interiorul fabricii era o clădură sufocantă, căreia concurentul i-a făcut față cu greu, potrivit cancan.ro.

Cântărețul a mărturisit că a simțit că se sufocă, moment în care stările de greață s-au intensificat, ajungând chiar să verse. Din fericire, vedeta și-a revenit repede.

„Deja m-a luat panica pentru că nu mai puteam să respir, ba mai mult inhalam și praful acela care era acolo. Am vomitat puțin iar, că așa se întâmplă, așa e mecanismul. Am luat o sticlă de apă, mi-am dat în cap. Dumnezeu m-a întărit.”, a spus Connect-R în cadrul emisiunii „Asia Express – Drumul Împăraților”.

Și Shift s-a simțit rău

De asemenea, și Shift, coechipierul lui Connect-R, s-a simțit rău din cauza probei care s-a desfășurat în fabrica de ceramică. Concurentul a dezvăluit că abia aștepta să termine misiunea pentru a plecat mai repede din clădire.

„Eu sincer abia așteptam să ies din fabrica aia pentru că ajunsese să-mi fie și mie rău”, a adăugat Shift, coechipierul lui Connect-R de la „Asia Express”.

Asia Express este o emisiune concurs, desfășurată în mai multe țări din Asia, unde concurenții trebuie să ducă la îndeplinire un traseu de aproape 4.000 km ca să ajungă la un punct determinat. La final există și un premiu, echipa care ajunge pe primul loc primind 30.000 de euro. Concurenții vor pleca din Turcia, urmând să ajungă în Georgia și Azerbaidjan.

Ultima oră
17:12 - Ionuţ Moşteanu (USR): Când PNL va decide în forurile statutare că doreşte refacerea coaliţiei şi nu mai negociază cu PSD, atunci ne putem întâlni (VIDEO)
17:10 - Simona Halep a spulberat-o pe Elena Ruse, la Transylvania Open. Mesaj pentru fanii români: „Nu am de gând să mă las de tenis!”
17:07 - Rareș Bogdan: Nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD, darămite să discutăm despre portofolii și persoane (VIDEO)
16:51 - Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
16:49 - Asztalos Csaba, despre proiectul respins de Senat: Concluzia CNCD e că măsurile propuse nu sunt discrimnatorii / Peste tot în Europa certificatul verde se introduce prin legi, nu prin HG (VIDEO)
16:43 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă o apropiere de USR înseamnă sfârșitul discuțiilor cu PSD: Nu e închisă ușa către absolut nimeni. Mandatul meu e să negociem pentru un guvern minoritar PNL – UDMR
16:40 - eMAG Black Friday 2021 şi-a stabilit data la care va avea loc. Ce oferte a pregătit retailer-ul online
16:32 - Nicolae Ciucă: Continuăm negocierile pentru a trece guvernul minoritar PNL-UDMR / Lista de miniștri și programul de guvernare, depuse la Parlament până la finalul zilei de sâmbătă (VIDEO)
16:32 - Regiunea Munteniei are cele mai mari rate de infectare cu SARS-COV-2. TOP 10 localități. Otopeni, lider, cu 22 de infectări la mia de locuitori
16:32 - Altex Black Friday 2021. Campania debutează pe 28 octombrie și durează 4 săptămâni. Vor fi reduceri și de 60%