S-a aflat deja cine a câştigat Asia Express, sezonul 4, la Antena 1. Ai fi pariat pe această echipă?

S-a aflat deja cine a câştigat Asia Express, sezonul 4, la Antena 1. Ai fi pariat pe această echipă?
Cine este câștigătorul Asia Express Sezonul 4, la Antena 1 / Foto: Facebook / Asia Express

Asia Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va câștiga cursa din sezonul 4 de la Antena 1. Printre primele numele vehiculate au fost Mihai Petre, Cuza și Connect-R, însă nimeni nu s-ar fi gândit că tocmai această echipă ar putea pleca acasă cu marele premiu.

Sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1, Drumul Împăraților, este realizat în Turcia, în plină pandemie de COVID-19. Tocmai de aceea, concurenții s-au confruntat cu o mulțime de obstacole, mai ales la metodele de transport, dar și cu privire la respectarea regulilor impuse în țară pentru combaterea pandemiei.

Chiar și așa, la finalul cursei există un învingător, iar Cancan.ro ar fi aflat deja cine se va întoarce în România cu marele premiu.

S-a aflat cine a câștigat Asia Express, sezonul 4

Potrivit Cancan.ro, echipa care va pleca acasă cu marele premiu și va câștiga Asia Express sezonul 4 este formată din Mihai Petre și soția sa, Elwira.

Bătălia finală, pentru titlul de câștigător în sezonul 4, dar și pentru premiul de 30.000 de euro s-a dat între echipa formată din Mihai Petre și Elwira și echipa formată din Cuza și Emy de la Noaptea târziu. Cei care au ajuns primii în fața Irinei Fodor, după ultima probă a emisiunii, au fost Mihai Petre și soția sa.

Cine este prima echipă eliminată din show-ul de la Antena 1

Totodată, Cancan.ro a dezvăluit și cine este prima echipă care va fi eliminată din sezonul 4 de Asia Express. Se pare că Alexandra Ungureanu și mama ei sunt primele persoane care părăsesc competiția.

Anaca ungureanu, în vârstă de 68 de ani, mama cântăreței Alexandra Ungureanu, nu ar fi putu face față provocărilor din competiție și nici condițiilor mai aprige, iar acest motiv a condus la eliminarea echipei.

Totodată, Connect-R și Shift vor părăsi competiția printre primii, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă artistul.

Ultima oră
18:41 - Mare surpriză în Cupa României. O echipă de Liga a III-a s-a calificat în sferturi
18:36 - Curentul antivaccinist, puternic și în rândul penticostalilor. Emanuel Conțac: „Majoritatea celor din spațiul neoprotestant au, mai degrabă, rezerve față de vaccin”
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”