Cornelia Catanga, dezgropată? Aurel Pădureanu anunţă că a luat decizia

Cornelia Catanga, dezgropată? Aurel Pădureanu anunţă că a luat decizia
Foto: Facebook/ Catanga&Aurel Padureanu

Aurel Pădureanu vrea să îi îndeplinească ultima dorință Corneliei Catanga. Motivul pentru care cere deshumarea artistei

Aurel Pădureanu a suferit enorm după moartea Corneliei Catanga. Din ziua în care și-a înmormântat soția, bărbatul recunoaște că trăiește cu un mare regret, iar acesta este și motivul pentru care cere deshumarea artistei.

Cornelia Catanga s-a numărat printre numele mari din muzica românească ce au avut de suferit din cauza COVID-19. Celebra interpretă de muzică lăutăreasca a pierdut lupta cu boala în primăvara acestui an, moment în care a îndoliat întreaga țara.

Așa cum prevedea la acel moment legislația, ea a fost înmormântată rapid, iar Aurel Pădureanu a povestit că nu a avut timp să îi pregătească un loc de veci așa cum și-ar fi dorit cântăreața.

Aurel Pădureanu cere deshumarea Corneliei Catanga

Cunoscutul artist a recunoscut că nu poate trece peste moartea soției sale, iar un regret îl macină zilnic. Interpretul dorește să ceară deshumarea acesteia și mai ales să îi poată îndeplini ultima dorință.

Bărbatul i-a fost alături vreme de 33 de ani, iar cântăreața ar fi avut o premoniție că s-ar putea întâmpla ceva. Tocmai de aceea, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu ar fi avut o serie de discuții cu privire la modul în care va fi amenajat locul de veci.

Având în vedere că funeraliile vedetei au fost făcute foarte repede, iar soțul ei era în carantină, nu a avut timp să se ocupe de aceste lucruri, iar gândul îl macină în fiecare zi.

„Dacă îmi ajută Dumnezeu. Pentru că ea a lăsat cu limbă de moarte să nu o bag niciodată în pământ. Ea a avut premoniții că se va întâmpla ceva, ținând cont de faptul că a fost îngropată așa cum a fost și cine a coordonat acea pandemie, măcar cu rugămintea mea supremă, o să mă duc să iau o aprobare și să-i fac, pe lângă coșciug…să-i fac, să-i cimentez, să-i fac un mic cavou. Asta e toată problema”, a povestit Aurel Pădureanu, potrivit Spynews.ro.

Regretul care îl macină pe soțul interpretei de muzică lăutărească

Aurel Pădureanu a recunoscut că acesta este unul dintre cele mai mari regrete ale sale și îl bântuie în fiecare zi. Mai mult decât atât, el dorește să amenajeze un mic cavou sau o criptă acolo unde a fost înmormântată Cornelia Catanga.

Asta mă doare enorm și trăiesc în permanență cu regretul acesta, că nu am putut să rezolv atunci. Că, dacă mai așteptam încă 2-3 zile și nu o îngropam, îi făceam acolo. Imediat îi făceam cavoul. Îi făceam, îi cimentam și o băgam și pe ea în cavou, nu o băgam în pământ.

Pentru că nu merită o ditamai artistă, care a îmblânzit sufletele, prin cântece, a milioane de oameni, să o bag în pământ. Asta este de neiertat. Adică, alții au dreptul și îi înmormântează cu onoruri militare, iar pe Cornelia, care a fost o mare artistă, nu este voie. Nu se poate așa ceva, este de neconceput”, a mărturisit el.

Cornelia Catanga a murit în data de 26 martie 2021, fiind infectată cu SARS-CoV-2. Vedeta se afla în stare gravă din cauza COVID-19.