Motivul pentru care Meghan Markle a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce a comis ducesa

Motivul pentru care Meghan Markle a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce a comis ducesa
Foto: Hepta/Zuma Press / Pool.

Prințul Harry a fost în atenția publicului din cauza cărții sale „Rezervă/Spare”. El a promovat-o prin interviuri cu personalități media cum ar fi Tom Bradby de la ITV, Anderson Cooper de la CNN, Michael Strahan de la Good Morning America și Stephen Colbert de la The Late Show. Soția sa, Meghan Markle, nu a fost prezentă, iar internauții sunt curioși să afle unde se află actrița.

Meghan Markle a dispărut din vizorul presei

Potrivit Us Weekly, Meghan Markle n-a vrut să atragă atenția asupra ei și este „fericită să îl lase pe Harry să fie în centrul atenției”, stând în mare parte departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a rămas în casa lor din California, alături de cei doi copii, Archie și Lilibet, notează tvmania.

„Meghan n-a vrut să atragă atenția. A rămas în Montecito, având grijă de copii și lucrând la proiectele care urmează să apară în lunile următoare”, a spus o sursă. Persoana din interior spune că Meghan a fost „fericită să îl lase pe Harry să fie în centrul atenției”, adăugând că „el zboară peste tot pentru a promova cartea, dar în cea mai mare parte a timpului se întoarce acasă la Montecito și nu stă foarte des în afara orașului pentru că vrea să fie cu copiii”.

Ducii vor să se împace cu Familia Regală

În turneul său de presă, Harry a spus că încă se așteaptă să se împace cu tatăl său, Regele Charles, și cu fratele său mai mare, Prințul William, chiar și după ce acesta din urmă s-a referit la Meghan ca fiind „dificilă” și „nepoliticoasă„.

„Meghan și cu mine am continuat să spunem că ne vom cere scuze în mod deschis pentru orice am greșit, dar de fiecare dată când punem această întrebare, nimeni nu ne oferă mai multe detalii”, a spus Harry.

„Trebuie să existe o conversație constructivă, una care poate avea loc în privat și care să nu se scurgă. Totul a început cu faptul că au făcut zilnic instructaje împotriva soției mele cu minciuni, până în punctul în care eu și soția mea a trebuit să fugim din țara mea”, a afirmat Harry, citat de tvmania.

Urmăriți B1TV.ro și pe