Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”

Motivul pentru care Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV: „Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte”
Foto: Captură video

Monica Tatoiu refuză să mai apară la TV. Femeia de afaceri a fost deranjată că a fost luată peste picior, după ce a încercat să dezbată cu argumente solide diverse subiecte de actualitate în diferite emisiuni.

„Mi-ajunge”, a răbufnit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu refuză să mai apară la emisiuni

Monica Tatoiu a apărut în calitate de invitat în diverse emisiuni de televiziune, la România TV, la Antena 3, la Antena Stars și altele. De acum înainte, timp de șase luni, ea a decis să nu mai accepte nicio invitație și să nu mai apară pe micul ecran.

„Voi scrie doar pe blogul meu personal, dacă voi avea ceva de spus. Și voi avea grijă să nu permit oricui să-și dea cu părerea pe marginea ideilor mele”, a explicat femeia de afaceri.

„Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte. Mai mult, mi-am plătit singură și taxiul. Așa că nimeni nu poate să spună nu știu ce despre mine pe chestiunea asta.

Toată viața mea mi-am dorit – și am și reușit – să fiu o femeie liberă, cu propriile idei! Nimic mai mult! Nici pomeneală că sunt atrasă de politică. Pe scurt, nu sunt om politic. Nici nu am dorit sau doresc să devin așa ceva!”, a mai declarat Monica Tatoiu, potrivit Libertatea.

Monica Tatoiu se concentrează pe un alt proiect

Ținând cont că timp de șase luni nu mai merge la emisiuni, Monica Tatoiu are timp să se concentreze asupra unui nou proiect. „Am decis că e vremea să mă apuc de ceva nou! Voi încerca să fac o analiză a Școlilor doctorale din România. Mediul nostru academic a decăzut în ultima perioadă într-atât încât trebuie să facem cât mai urgent ceva.

Nu se mai poate cu atâtea acuzații de plagiat la adresa unuia sau a altuia și nimeni să nu întreprindă nicio măsură! Atât timp cât nu o să mă calce vreo mașină pe trecerea de pietoni, voi face publice rezultatele la care voi ajunge pe această temă”.

Totodată, Monica Tatoiu se concentrează și la vacanța sale. Multe luni de zile, pe an, e plecată din România alături de soțul ei. În toamna lui 2022 a mers în America. Monica Tatoiu își stabilise niște întâlniri de afaceri în America. Femeia de afaceri a întâmpinat o problemă în aeroport, atunci când s-a trezit fără bagaje.

„Am ajuns la Chicago, joi mă întorc. Am călătorit la bussines, am niște întâlniri de lucru. Aici e jale. Mi s-au pierdut bagajele, am doar o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați.

Nu ai unde să te duci să le recuperezi. Mi s-a dat un număr de la compania aeriană unde nu răspunde nimeni. L-am trezit pe bărbatu-miu, a sunat la un număr special din Indonezia. Aici nu au oameni angajați. Trebuie să merg să-mi cumpăr chiloți. Și să văd ce haine îmi iau. Eu de obicei umblu foarte lejer îmbrăcată, dar acum îmi luasem haine pentru întâlniri cu domni senatori.

Diseară le am în program. Soțul e negru, mi-a dat să schimb niște pompe care erau în geamantan și am rămas și fără ele”, a declarat Monica Tatoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)