Motivul pentru care prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea s-a despărțit de partener

Motivul pentru care prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea s-a despărțit de partener

Vedeta a povestit recent, motivul pentru care a ales să se separe de partener. Prezentatoare spune că la mijloc era un viciu periculos, pe care bărbatul din viața ei îl avea.

Cosmina Păsărin a revenit în atenția publicului odată cu prezentarea emisiunii Vorbește lumea. Bruneta îi ține locul Adelei Popescu, aflată pentru moment în carantină după ce a fost diagnosticată cu COVID-19.

Prezentatoarea de la Vorbește lumea s-a despărțit de partener

În vârstă de 38 de ani, Cosmina Păsărin este o femeie singură și recunoaște că nu a avut noroc în dragoste de-a lungul vieții. Vedeta a povestit în mai multe rânduri că a decis să se separe de partener, iar ultima relație s-a încheiat din cauza unui viciu.

Bruneta a povestit că nu a mai avut o relație de mai bine de 6 ani, din momentul în care s-a despărțit de George Vintilă.

Eu nu mai am o relație de șase ani. De când m-am despărțit de fostul iubit, relație ce a durat zece ani. Ca să ai o relație trebuie să muncești la ea. Îți trebuie și un partener motivat să vrea acest lucru. Pentru mine o relație de o lună, două, nu înseamnă nimic. Sunt doar niște oameni care au trecut prin viața noastră și atât”, a declarat Cosmina Păsărin, pentru Playtech.ro.

Cosmina Păsărin și-a părăsit iubitul din cauza unui viciu pe care bărbatul îl avea

Bruneta a povestit, recent, în emisiunea pe care o prezintă și motivul pentru care a ales să se separe de Vintilă. Colegul său de platou, Bogdan Ciudoiu, a citit, la Vorbește lumea, o știre cu privire la faptul că în China copiii nu mai au voie să joace jocuri online, decât o oră pe zi.

În acest context, Cosmina Păsărin a dezvăluit motivul pentru care a decis să își părăsească fostul iubit. Se pare că decizia a fost strâns legată de un viciu.

Asta îmi aduce aminte de fostul meu iubit, un mare împătimit al jocurilor video. Îmi aduc aminte când eram la cină trei, eu, el și laptopul. Era nedespărțit de laptop. Acesta a fost și unul dintre motivele care au dus la despărțire. Așa că da, astfel de reguli sunt benefice”, a dezvăluit bruneta.

Totuși, Cosmina Păsărin nu exclude o viitoare relație, însă așteaptă să găsească bărbatul perfect.

„Îmi doresc un bărbat care să aibă multe calități. Bărbatul perfect nu există, există bărbatul potrivit pentru o persoană și când îl întâlnești simți acest lucru”, a transmis ea, potrivit sursei citate mai sus.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său