Motivul pentru care Ramona Olaru lipsește de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a înlocuit-o

Motivul pentru care Ramona Olaru lipsește de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a înlocuit-o
Prezentatorul a dat detalii despre planurile marelui eveniment . Sursa Foto: Instagram/@ ramonna_olaru

Ramona Olaru a lipsit vineri, 7 octombrie, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Asistenta TV a fost înlocuită de artista Irisha, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și „Survivor România”.

Ramona Olaru a plecat în vacanță

Ramona Olaru lipsește motivat de la „Neatza cu Răzvan și Dani” – anunță Libertatea. În ediția de astăzi, asistenta TV a fost înlocuită de Irisha, pentru că ea a plecat într-o vacanță alături de iubitul ei.

Ramona și Cătălin Cazacu se bucură de câteva zile de concediu în Bari. Prezentatorul TV s-a învoit la șefii de la Antena Stars pentru a fi alături de iubita lui în vacanță.

Pe rețelele de socializare, Ramona Olaru a postat deja primele imagini din Bari, orașul din Italia. „Am prins cel mai frumos apus! Era necesar să pun mai multe poze!”, a scris asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pe Instagram.

Cine este Irisha

Irisha a înlocuit-o temporar pe Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Irina Ceban, pe numele din buletin, nu este deloc străină telespectatorilor. Artista este obișnuită să fie în lumina reflectoarelor de ani buni. S-a născut în Republica Moldova și a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. În vârstă de 34 de ani, vedeta este cântăreață și stilistă.

Urmăriți B1TV.ro și pe