Laurențiu Reghecampf, planuri de căsătorie cu iubita lui, Corina Caciuc? „E cea mai importantă decizie”

Laurențiu Reghecampf, planuri de căsătorie cu iubita lui, Corina Caciuc? „E cea mai importantă decizie”
Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară după ce iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un băiețel. Sursă foto: Laurențiu Reghecampf / Instagram

În plin proces de divorț, Laurențiu Reghecampf pare să aibă deja planuri de căsătorie… Antrenorul a renunțat la căsnicia de peste 10 ani cu Anamaria Prodan, pentru o altă poveste de dragoste. Iubita lui, Corina Caciuc, i-a dăruit recent un băiețel, pe Liam.

Laurențiu Reghecampf, mesaj despre căsătorie

Laurențiu Reghecampf pare că are iar gânduri de căsătorie. Cel puțin așa reiese dintr-un clip postat pe internet.

Citește și: Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”

„Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață e cu cine te căsătorești. Mulți spun ”dar îl iubesc”, ”o iubesc”. Și da, e admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența! Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp. Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze, asta e important!”, se arată în mesaj.

Reghecampf, tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf a devenit, de curând, tată pentru a treia oară. Pe 19 mai, iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un băiețel perfect sănătos pe nume Liam.

„Astăzi dimineața s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata”, a transmis antrenorul, postând și o imagine cu el și Liam.

Anamaria Prodan a reacționat și ea la această veste: „Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni