Răsturnare de situație?! Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe: „O să îl iubesc toată viața” (VIDEO)

Răsturnare de situație?! Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe: „O să îl iubesc toată viața” (VIDEO)
Foto: captură YouTube / Damian Drăghici

După ce au anunțat divorțul, iar detalii total nebănuite au ieșit la lumină, situația dintre Anamaria Prodan și Laurenți Reghecampf a căpătat o nouă întorsătură. Sexy impresara spune că deja l-a iertat, dar totuși ce răspuns a dat atunci când a fost întrebată dacă s-ar putea împăca cu „Soarele ei”.

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e departe de a se fi încheiat. Totuși, sexu impresara vorbește deja despre iertare. Sexy impresara spune că nu are regrete, însă o împăcare între cei doi nu s-ar mai putea realiza după toate cele întâmplate.

Anamaria Prodan l-a iertat deja pe Reghe

Sexy impresara a vorbit, la podcastul lui Damian Drăghici despre faptul că l-a iertat deja pe Reghe. Totuși, vedeta susține că nu ar mai fi posibilă o împăcare nu crede că s-ar mai putea întâmplat. Totuși, în același timp, este de părere că viața va veni cu surprizele sale.

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a povestit ea, la podcastul lui Damian Drăghici.

Sexy impresara, optimistă în privința viitorului

Deși a traversat un întreg scandal în ultimele luni, odată ce a început divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a rămas optimistă. Vedeta este convinsă ca la un moment dat Reghe se va întoarce și spune că poate traversa aceste momente pentru că „Dumnezeu nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce”.

„Ceea ce se întâmplă astăzi cu familia mea e o chestiune de suferință. Probabil Dumnezeu știe unde am greșit eu în viața aceasta. Dar pot să duc! Dumnezeu nu ne dă niciodată mai mult decât putem să ducem”, a spus Anamaria Prodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:43 - 25 de persoane reținute pentru un presupus complot de extremă dreapta pentru răsturnarea statului german. Au fost efectuate arestări și în Austria, și în Italia
11:40 - O tânără mămică a avut parte de șocul vieții sale după ce a născut. Totul s-a întâmplat de Sfântul Nicolae
11:33 - Sărbători fără colindători? Orașul în care cei care pleacă la colindat riscă amenzi cuprinse între 200 și 1.000 de lei
11:21 - Reacția lui Culiță Sterp la apariția informațiilor conform cărora ar fi omorât un om: „M-ați făcut criminal, asta nu o să rămână așa”. Ce măsuri va lua artistul
11:20 - Surse: România insistă pentru un vot pe aderarea la Schengen în Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Țara noastră ar putea fi primită în ciuda opoziției manifestate de Austria, într-o premieră istorică (VIDEO)
11:13 - Cine e Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday. Detalii pe care nu le știai despre ea
10:59 - Antonio Guterres (ONU): Omenirea a devenit o armă de extincție în masă. Lăsând la o parte visurile iluzorii ale miliardarilor, nu există o Planetă B / Canada cere o țintă de 30% pentru conservarea naturii
10:55 - Poștașii din Vaslui se modernizează. Pensia vine mai rapid pe biciclete electrice
10:48 - Sezonul doi al serialului „Wednesday” de pe Netflix a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024
10:45 - Alertă la Vama Siret: elemente de muniție și substanțe dopante cu grad de mare risc au fost descoperite într-un microbuz care intra în România