Nadia Comăneci s-a pozat din nou cu Arnold Schwarzenegger: „Am dat peste prietenul meu drag întâmplător”

Nadia Comăneci s-a pozat din nou cu Arnold Schwarzenegger: Am dat peste prietenul meu drag întâmplător
Nadia Comăneci s-a pozat din nou cu Arnold Schwarzenegger: "A dat peste prietenul meu drag întâmplător", sursă foto: Facebook Nadia Comăneci

Nadia Comăneci nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare. Fosta gimnastă, care este foarte activă pe rețelele de socializare a făcut publică, de curând, o fotografie în care apare alături de celebrul actor Arnold Schwarzenegger.

Atât marea campioană, cât și actorul, se mențin într-o formă fizică de invidiat

Nadia Comăneci este stabilită în Oklahoma, SUA, alături de soțul ei, Bart Conner. Nu este pentru prima dată când fosta gimnastă apare alături de celebrul Arnold Schwarzenegger. Cum s-au fotografiat cele două legende.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din istorie care a primit nota 10, se menține într-o formă fizică de invidiat. Chiar dacă şi-a încheiat activitatea sportivă în urmă cu mulți ani, campioana continuă să aibă grijă de felul în care arată și se antreneză constat în sala de sport.

Cei doi s-au întâlnit la sala de fitness și nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. „La antrenamentul de dimineață…am dat peste un prieten foarte drag, Arnold Schwarzenegger”, a scris Nadia Comăneci, pe Twitter.

Urmăriți B1TV.ro și pe