Nechifor Bugeac, concurentul de la iUmor care i-a fascinat pe jurați: „Omul este o somitate. Noi, trei proști” (VIDEO)

Nechifor Bugeac, concurentul de la iUmor care i-a fascinat pe jurați: „Omul este o somitate. Noi, trei proști (VIDEO)
Nechifor Bugeac, iUmor / Captură Antena 1

Timișoreanul Virgiliu Popa oferit un moment atipic la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Concurentul care s-a prezentat sub pseudonimul „Nechifor Bugeac”, a vorbit despre Mihai Bendeac, Delia Matache, Cheloo și Șerban Copoț folosind vechea limbă română, plină de arhaisme și regionalisme.

Ținuta, respectiv scenografia au fost adaptatelimbajului. Virgiliu Pop s-a afișat în rol de cărturar, care-și scriegândurile folosind o pană. Mini-povestioarele despre vedetele iUmor au fost transmise prin intermediul unei înregistrări audio. Delia, Bendeac, Cheloo, Copoț și Badea s-au arătat impresionați de numărul concurentului. Timișoreanul administrează pagina de Facebook Letopisețul Țării Moldovei, al Ardealului și Valahiei, unde publică texte exclusiv în limba română veche.

Jurații iUmor, fascinați de momentul lui Nechifor Bugeac

Cheloo s-a arătat cel mai fascinat dintre jurați.

„Wow, ce număr mișto! Eu chiar mi-am dorit să fac o pisă în limba veche românească, pe care o consider pierdută. Vă mulțumesc că ați apărut în viața mea infectă!”, a declarat rapperul.

Virgiliu Pop este singurul român specializat în drept internațional spațial, informează Antena 1. A obținut doctoratul la Universitatea din Glasgow și a fost profesor universitar de engleză în Franța, la Lille.

În prezent, Pop este cercetător științific la Agenția Spațială Română, coordonator național delegat pentru Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic.

„Mă, deci omul este o somitate și noi, trei proști”, a declarat Bendeac.

Nechifor Bugeac, show la iUmor (VIDEO)