Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Marele eveniment s-a petrecut în Maramureș și a avut peste 700 de invitați

Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit. Marele eveniment s-a petrecut în Maramureș și a avut peste 700 de invitați
Foto: Facebook

Nepotul lui Gheorghe Turda s-a căsătorit, iar nunta a fost una fabuloasă. Conform spuselor artistului de muzică populară, au fost peste 700 de invitați. Mulți s-au mirat însă de modul în care a fost organizată cununia religioasă într-o zi cu cruce roșie.

La eveniment s-a ținut cont de tradiții

Gheorghe Turda i-a făcut nepotului său nuntă în Maramureș cu peste 700 de persoane. La eveniment s-au respectat toate tradițiile locului și mirii au avut mai multe perechi de nași.

Ioan Pop, nepotul lui Gheorghe Turda, locuiește de mai mulți ani în Franța, dar s-a întors special pentru acest eveniment. El și soția lui și-au dorit să se cunune religios pe 14 august, însă duminică era post. Așa a ajuns nunta să fie organizată chiar de Adormirea Maicii Domnului.

„Evenimentul a strâns peste 700 de nuntași. Am avut musafiri din toată țara pentru nunta nepotului meu, băiatul lui Anuța, sora mea. Conform tradiției maramureșene, mirii au avut mai multe perechi de nași. La o nuntă în Maramureș, mirii pot avea până la 12 perechi de nași.

Trebuia să cunune și una din fetele mele, dar nu și-a putut amâna vacanța. Mirele a venit special din Franța, unde lucrează de ani de zile”, a declarat, pentru FANATIK, interpretul Gheorghe Turda.

Nuntă cu trei orchestre, într-o locație de vis

Evenimentul s-a desfășurat într-o locație deosebită, în Sighetul Marmației. La nuntă au fost trei orchestre, una dintre ele fiind cea a soților Florentina și Petre Giurgi. Din Franța au venit special pentru nuntă și finii artistului, Luminița și Marian Baicu.

„Nunta a avut loc într-un local de lux din Sighetul Marmației. La nuntă au cântat trei orchestre”

Mirii au intrat în biserică pășind pe covorul roșu, peste care erau presărate petale de trandafir. Mirele a ales o culoare închisă pentru costum, în timp ce mireasa a atras toate privirile cu rochia cu dantelă și voalul lung de cinci metri. Buchetul miresei a fost alcătuit din flori albe, inclusiv trandafiri și cale.

Cântărețul a optat pentru o cămașă colorată, pe care a asortat-o cu pantaloni albi de in și pantofi roșii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)