Neti Sandu a dezvăluit secretul tinereții: „Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”

Neti Sandu a dezvăluit secretul tinereții: Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir
Foto: Instagram/Neti Sandu.

Neti Sandu a dezvăluit cum își îngrijește pielea și ce alimente mai consumă. Celebrul astrolog de la Pro TV a menționat, în cadrul unui interviu, câteva dintre secretele frumuseții sale. Până la vârsta de 40 de ani, vedeta nu folosea nicio cremă pentru față, iar acum preferă produse cosmetice naturale.

Neti Sandu, adepta produselor naturale

Luna trecută, celebra prezentatoare a împlinit 64 de ani, dar acest lucru nu se vede pe fața ei. Neti Sandu a împărtășit, recent, rutina sa de îngrijire a pielii și regimul alimentar pe care îl urmează.

Aceasta a declarat că este adepta produselor naturale și că ritualul său de frumusețe constă în câțiva pași simpli. Când vine vorba de alimentație, Neti Sandu are o dietă bazată pe legume și fructe, dar consumă ocazional și carne.

Neti Sandu a vorbit despre rutina sa de îngrijire a pielii și dieta sa. La vârsta de 64 de ani, aceasta nu a recurs la nicio intervenție estetică. Într-un interviu anterior, ea a mărturisit că nu este „prietenă” cu astfel de proceduri, dar nu îi critica pe cei care le aleg. „Pot să trăiesc așa cum sunt!”, a dezvăluit Neti Sandu.

Ce alimente nu consumă Neti Sandu

Neti Sandu recunoaște că urmează un regim alimentar bazat pe legume și fructe, cu consum de carne redus și evită să facă excese de alimentare.

„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față. Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a afirmat Neti Sandu pentru „Vorbește Lumea’.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)