Nicoleta Nucă o să debuteze în cinematografie cu un rol într-o producție italiano-americană

Nicoleta Nucă o să debuteze în cinematografie cu un rol într-o producție italiano-americană
Sursa Foto: Instagram/ @nicoletanuca

Cariera Nicoletei Nucă ia o nouă direcție în anul 2023. Cântăreața o să debuteze în industria cinematografică cu un rol în pelicula „Sicilian Holiday”, o producție italiano-americană.

Artista vrea să își extindă aria de activitate și să intre în lumea filmului. Ea a jucat alături de multiple staruri internaționale pentru producția filmată în Sicilia.

A ieșit din zona de confort

Personajul pe care îl joacă Nicoleta este o tânără din România, care ajunge să renunțe la visul său de a produce muzică, dar în cele din urmă reușește să se întoarcă pe scenă. Premiera filmului va avea loc anul acesta.

„Sper ca acest proiect să îmi deschidă uși, am mai multă încredere în mine acum în ceea ce privește actoria, sper să îmi aducă mai multe proiecte cinematografice, mi-a plăcut foarte mult.”, a declarat Nicoleta Nucă, potrivit click.ro.

Ea a considerat rolul ca fiind într-adevăr o provocare deoarece a fost nevoită să iasă din zona sa de confort și să poarte un machiaj care a transformat-o complet.

„La început mi-a  fost puțin greu, pentru că deghizată așa toată lumea se uita cam ciudat la mine, apoi m-am obișnuit și cu noua mea față de urâțică”, a explicat cântăreața, conform aceleiași surse.

Urmăriți B1TV.ro și pe