Noi declarații surprinzătoare. Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp: „Încă îl iubesc, absolut”

Noi declarații surprinzătoare. Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp: „Încă îl iubesc, absolut”
Noi declarații surprinzătoare. Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp: „Încă îl iubesc, absolut” Sursa Foto: Flickr.com

Amber Heard nu ezită să-și asume ceea ce simte, în ciuda verdictului clar și usturător, primit la începutul lunii. Într-un interviu acordat pentru NBC News, actrița a vorbit despre modul în care s-a desfășurat procesul de defăimare pe care Johnny Depp l-a intentat împotriva sa, dar și despre sentimentele pe care le are față de actor.

Amber Heard dezvăluie că încă îl iubește pe Johnny Depp

În prima parte a interviului, care a fost difuzat marți, Amber a mărturisit că e de părere că „marea majoritate a acestui proces a fost desfășurată pe rețelele de socializare” și a vorbit inclusiv despre cum fanii actorului au atacat-o în mod constant.

În cea de-a doua parte a interviului, care va fi difuzată vineri, Amber Heard a declarat că se teme să nu fie dată din nou în judecată de Johnny Depp și că încă are sentimente pentru el. Atunci când a fost întrebată dacă încă îl mai iubește pe Depp, Amber Heard a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Absolut. Îl iubesc. L-am iubit din toată inima (… ) M-am străduit cât de mult am putut să fac să meargă o relație profund distrusă și nu am putut. Nu-i port ranchiună… Știu că poate e greu de înțeles sau e poate e ușor de înțeles dacă ai iubit vreodată pe cineva”, a mărturisit Amber pentru Savannah Guthrie, potrivit Page Six, în avanpremiera emisiuni speciale de la NBC News.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard, pentru defăimare din cauza unui articol de opinie publicat în 2018 în Washington Post, în care a vorbit despre experiența sa cu violența domestică. Multe aluzii s-au făcut la adresa actorului, în ciuda faptului că numele său nu a fost menționat.

Amber Heard e de părere că un proces de defăimare e făcut pentru a-ți lua vocea. Vedeta nu exclude să mai fie dată în judecată și recunoaște că verdictul a zdruncinat-o puternic, că se teme acum să mai detalieze lucruri, gândindu-se că poate plăti, la un moment dat, pentru ele.

Cum a început relația dintre Heard și Depp

Înainte de ordinele de protecție, înainte de divorț și chiar înainte de căsătorie, Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale unui film din 2009 și au recunoscut că formează un cuplu în anul 2012.

Cei doi foști soți nu au stat prea mult pe gânduri și s-au căsătorit la un an după ce s-au logodit. În martie 2015, celebrul actor a avut o ceartă de proporții cu Amber Heard. Se pare că Johnny Depp și-a tăiat pe atunci o parte din deget, în timpul incidentului. Așadar, problemele au început să apară în căsnicia lor din anul 2015, iar Amber Heard a cerut divorțul pe 23 mai 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe