Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soţii Amber Heard. Ce s-a decis în instanță

Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soţii Amber Heard. Ce s-a decis în instanță
Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soţii Amber Heard. Ce s-a decis în instanță. Sursa Foto: Hepta/ Cliff Owen

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Instanța a decis că Depp trebuie să primească de la fosta soție 10 milioane de dolari daune morale și 5 milioane de dolari daune materiale.

Procesul dintre cei doi a durat nu mai puțin de șase săptămâni, timp în care jurații au ascultat mărturiile unor experți în domeniul entertainmentului sau rețelelor sociale, rude, prieteni, apropiați, foști angajați sau medici.

Juriul a decis în favoarea lui Depp în dosarul său de defăimare împotriva lui Heard

Tribunalul din Virginia a stabilit că ambii foști soți s-au jignit și sunt vinovați de defăimare, drept urmare trebuie să plătească daune.

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard de defăimare și a dat-o în judecată, cerând daune de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, actrița l-a dat în judecată pe Depp, tot sub acuzația de defăimare, cerând daune de 100 de milioane de dolari.

Jurații au stabilit că și Amber Heard, și Johnny Depp se fac vinovați de defăimare, drept urmare trebuie să achite daune de milioane de dolari. De asemenea, Heard va primi 2 milioane de dolari daune morale, însă niciun ban sub formă de daune materiale.

Amber Heard s-a declarat dezamăgită de verdict: „Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima zdrobită că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenței și influenței disproporționate ale fostului meu soț”, a spus actrița, potrivit dailymail.co.uk

După șase săptămâni, procesul de defăimare dintre Heard și Depp s-a încheiat

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard a căpătat accente dramatice când cei doi au scos „artileria grea”, cu sopul de a-și umili adeversarul. Avocații actriței au adus ca probe mai multe mesaje urâte pe care Depp le-a trimis unor prieteni, în care o umilește pe fosta soție.

Cu toate acestea, Depp a acuzat-o pe Amber Heard că i-a pătat reputația cu acuzațiile ei de violență domestică. Acest lucru l-a afectat și în plan profesional, fiindcă a pierdut contracte de zeci de milioane de dolari și rolul principal din seria de mare succes Pirații din Caraibe.

Mai mult decât atât, actorul a declarat că ea a fost violentă în relația de cuplu și a aruncat cu sticle goale înspre el, una dintre ele retezându-i degetul mijlociu de la mâna dreaptă.

În timpul procesului, Amber Heard a descris cu lux de amănunte relația „toxică” avută cu Johnny Depp. Actrița s-a plâns că starul american a bătut-o, în repetate rânduri, și a terorizat-o emoțional. De cele mai multe ori, a spus actrița, agresiunile veneau pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise. Johnny Depp a negat vehement acuzațiile de violență domestică.

În încercarea de a se apăra în fața acuzațiilor fostului soț, Amber Heard a dezvăluit că echipa lui Johnny Depp a pornit o campanie globală de discreditare a sa. Actrița susține că Depp i-a creat o falsă imagine de „mincinoasă” și de femeie pusă pe căpătuială. „Mi-a promis o umilință mondială”, a spus Amber Heard în instanță. Înainte de aflarea verdictului, actrița s-a confruntat cu reacții acide din partea celor care susțin că sunt admiratorii fostului ei soț.

Urmăriți B1TV.ro și pe