Noul motiv de scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii”

Noul motiv de scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii”
Foto: anamariaprodanreghecampf / Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou la cuțite. Impresara îl acuză acum pe antrenor că nu ar fi plătit pensia alimentară pentru băiatul pe care îl au împreună. „El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit”, a spus Prodan.

Prodan îl acuză pe Reghecampf că nu plătește pensia alimentară

„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a afirmat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Ea l-a acuzat apoi pe Reghecampf că nu și-a mai vizitat deloc copilul: „A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea”.

Prodan a mai spus că Reghecampf ar fi vrut ca darurile pe care i le-a făcut lui Bebeto să fie scăzute din pensia alimentară: „Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis. De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”.

Ce spune Prodan despre problemele financiare pe care le-ar avea

Ea a glumit apoi pe seama speculațiilor că ar avea probleme cu banii.

„Ce probleme financiare să am? Merg cu Ferrari, e clar, sunt probleme mari. E mașină mică, mi-e foarte greu, caut o mașină peste Ferrari. E o mașină meschină, consumă mult, dar nu îmi permit ceva peste Ferrari. Asta e, poate o să îmi permit peste ceva timp, când îmi revin financiar, ceva peste Ferrari”, a spus Anamaria Prodan râzând.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:52 - VIDEO. Stupoare după declarațiile lui Lucian Bode despre presa care îl critică. Eugen Tomac: Sunt derapaje inacceptabile / Cristian Seidler: Un asemenea personaj ar trebui să iasă din viața politică
22:35 - Mii de morți și răniți în Turcia și Siria după două cutremure de peste 7 grade. Vibrațiile s-au simțit până în Groenlanda / România, printre țările din UE care trimit salvatori în Turcia (VIDEO)
22:32 - Ce este recomandat să conțină rucsacul în caz de cutremur / Obiectele care ne-ar ajuta să supraviețuim pentru 3-5 zile
22:31 - Salvamontiştii, avertisment de vreme rea pe Ceahlău: „Fără drumeţii montane zilele acestea”
22:29 - Maia Sandu, după cutremurele din Turcia și Siria: „Tragedia prin care trec oamenii din regiunile afectate este de neimaginat” / Mesajul său pentru salvatorii trimiși de Republica Moldova (FOTO)
22:15 - Eugen Tomac, despre laudele liderului PSD pentru Boloș: Vrea să își impună punctul de vedere inclusiv în ceea ce privește nominalizările din PNL. Viitorii miniștri ai PNL nu discută cu Ciucă, ci direct cu Ciolacu (VIDEO)
21:56 - Frica zilei de mâine îi face pe români să fie mai chibzuiți. Lista de cumpărături s-a redus drastic în ultimele luni
21:52 - Erdogan a declarat șapte zile de doliu național în Turcia, după cutremurele de luni: „Drapelul nostru va fi coborât în bernă”
21:46 - Theo Rose a postat noi imagini cu burtica de gravidă pe rețelele de socializare. Artista abia așteaptă să devină mămică
21:45 - Incendiu de vegetație în Deltă, aproape de Sulina / 150 de hectare, afectate