Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani

Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani
Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf, încă soțul ei. Cei doi se află în procedură de divorț, după o căsnicie de 13 ani, în contextul în care el s-a îndrăgostit de o altă femeie, Corina Caciuc, care îi va dărui și un copil.

Anamaria Prodan, noi ironii la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Corina Caciuc, fiul său, Luca, și Asiana Peng, referindu-se la ei ca la o familie fericită. Situația nu i-a picat deloc bine impresarei, care l-a criticat dur pe încă soțul ei pentru modul în care înțelege ce e o familie.

Citește și: Se reaprinde scânteia scandalului între frații Dolănescu. Banii regretatului Ion Dolănescu s-ar fi împărțit în primele ore după deces

„Familia lui? El săracul are minte cât furnica. Familia lui azi este Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampf Jr, Sarah, Rebecca și Luca. Dar acum omul și-a dat arama pe față. La el familiile sunt zilnic altele. Sau de fiecare dată când apare o fată de oraș, vrea familie. Dacă rămân toate gravide, el le numește familie.

Ce să-i ceri? Dacă el a coborât de pe Everest în iad, dacă el a ajuns râsul țării. Dacă prietenii îi dau mesaje că îi cunosc fetele de care se îndrăgostește mai bine decât le cunoaște el… dacă toți îi arată poze cu din cluburi de striptease, dacă toți îi comunică prețul fetelor de oraș, ale lui, el săracul ce sa facă? Se îndrăgostește subit, iar ele, la fel subit, cât are bani. După îi dau un șut în fund”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Prodan a mai spus că toți prietenii lui Reghecampf au ajuns să râdă de el.

Ce a spus Prodan despre presupusa ei relație cu un miliardar arab

Recent, Anamaria Prodan a negat că ar avea o relație cu un miliardar arab, așa cum s-a speculat în presă, și l-a înțepat din nou pe soțul ei: „Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea”.

Laurențiu Reghecampf a fost criticat dur și de Rebecca Dumitrescu Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan: „Când faci ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun. (…) Păcat ce a făcut”.

Urmăriți B1TV.ro și pe