O prezentatoare TV șochează: „Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România!” (FOTO)

O prezentatoare TV șochează: „Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România!” (FOTO)
Foto simbol: Pixabay

O prezentatoare TV a vorbit despre planurile de concendiu și a uimit pe toată lumea când a declarat că ea și familia sa sunt „prea săraci” pentru o vacanță în România. „E lumea asta prea mare ca să merg în țară”, a spus Livia Graur pentru Click!

„Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România!”, a declarat Livia Graur

Livia Graur, prezentatoare la Prima TV, a luat viața de la capăt după divorț, iar în acest an va merge în vacanță alături de fiica sa în vârstă de 9 ani, Renata, și are deja în vedere câteva posibile destinații.

View this post on Instagram

A post shared by Livia Graur (@livia_graur)

„Încă nu am programat concediul, dar va fi mai mult ca sigur undeva la mare, la soare, să fie frumos! Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România! E lumea asta prea mare ca să merg în țară sau într-o destinație în care am mai fost. Încerc să găsesc o destinație în care nu am mai fost.Va fi o provocare! Am fost în Bulgaria, în Grecia, în Malta.

În Egipt nu am fost până acum, dar e foarte cald în perioada asta și nu e o idee bună. Dubaiul e pe listă, dar nu e o destinație de mers în perioada asta. Eu nu rezist foarte mult la căldură. Mai am și Tunisia în vedere.

Anul asta nu am făcut plajă mai deloc. La Paris am umblat, și în rest n-am avut timp de plajă, deși eu aș putea să fac plajă și la mine în curte. Am amenajat-o de vară, am mai multe piscine, am și pentru Renata mai mică.

Acum vreau să-i cumpăr Renatei și un tobogan cu apă, cu niște colace în care te dai. Acum Renata e plecată în altă vacanță, urmează tabăra, apoi va pleca la munte. Nici nu apuc să-i desfac bagajele că trebuie să i le fac iar. Se plimbă copilul mai mult decât mine!”, spune prezentatoarea.

View this post on Instagram

A post shared by Livia Graur (@livia_graur)

Urmăriți B1TV.ro și pe