Oana Radu vrea să aibă o relație cu Betty, fiica lui Florin Salam, dacă vreaodată ea și artista se despart de soții lor: „Vreau să fie relație asumată”

Oana Radu vrea să aibă o relație cu Betty, fiica lui Florin Salam, dacă vreaodată ea și artista se despart de soții lor: „Vreau să fie relație asumată”
Foto: Captură video

Într-un episod din podcastul Oanei Radu au fost făcute dezvăluiri șocante. Artista a avut-o la interviu pe Betty Vișănescu, iar declarațiile fiicei lui Florin Salam au fost mult mai surprinzătoare decât s-ar aștepta.

În mod public, spre surprinderea tuturor, Oana Radu a declarat că vrea să aibă o relație amoroasă cu fiica lui Florin Salam, desigur, nu în lipsa unei condiții: dacă vreodată cele două se vor despărți de soții lor. Afirmația vedetei a venit după ce Betty Vișănescu a recunoscut că-i plac și femeile, în cadrul podcastului Detectorul de Minciuni, pe care îl moderează.

Oana Radu și-ar construi o relație cu Betty

În cadrul interviului, Betty a spus că este atrasă și de femei, motiv pentru care Oana Radu a decis să mărturisească public că vrea să fie cea pe care fiica lui Florin Salam o alege drept parteneră oficială, dacă va divorța vreodată de soțul ei și artista va fi, la rândul ei, singură, scrie Spy News. 

„Dacă vreodată – și o spun public – vrei să-ți faci o nouă iubită, vreau să fie relație asumată, nu prosti …dacă eu vreodată îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam!”, a afirmat Oana Radu.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Fiica lui Florin Salam a destăinuit că este atrasă de femei

Betty Vișănescu a recunoscut că este atrasă și de femei, iar până acum i-au plăcut mai multe, lucru pe care și-l asumă.

„Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun.

 Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac”, a spus Betty Vișănescu, în cadrul podcast-ului Detectorul de Minciuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe