Oana Radu și-a pierdut iubitul. Bărbatul a fost ars de viu: „Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic”

Oana Radu și-a pierdut iubitul. Bărbatul a fost ars de viu: "Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic". Foto: Facebook/Oana Radu.

Oana Radu este una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din lumea showbizului autohton. Tânăra este urmărită de mii de români. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes și nu se mai confruntă cu problemele financiare.

Oana Radu, la un pas de sinucidere

Oana Radu a trecut prin mai multe momente dificile. Viața amoroasă a vedetei nu a fost întotdeauna roz. Aceasta a fost doborâtă de durere după moartea fostului său iubit. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Adele încasează sume uriașe de bani, în Las Vegas. Prețuri incredibil de mari la bilete!

Blondina a vorbit, recent, în cadrul podcastului „În Oglindă”. Vedeta a căzut în capcana depresiei și voia să moară. Iubitul Oanei Radu a fost incendiat de un vecin și a decedat din cauza leziunilor.

„N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație. Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars. Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață”, a mărturisit vedeta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

 Oana Radu, readusă la viață de alt bărbat

Oana Radu nu a mai putut să facă fața emoțiilor. Tânăra nu-și imagina viața fără Alin. Moartea iubitului a doborât-o. Vedeta a avut nevoie de mai mult timp ca să se recupereze.

„Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte. Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor”, a remarcat Oana Radu.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

În 2022, artista iubește și este iubită. Inima blondinei a fost cucerită de Cătălin Dobrescu. Cei doi sunt fericiți împreună și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Tinerii locuiesc împreună într-un apartament de lux. Acesta a fost achiziționat recent. Se pare că îndrăgostiții își planifică un viitor comun.

Urmăriți B1TV.ro și pe