Oana Roman, noi detalii după despărțirea de Marius Elisei: „Ce eliberare incredibilă”

Oana Roman, noi detalii după despărțirea de Marius Elisei: „Ce eliberare incredibilă”
Foto: Instagram

După ce a anunțat despărțirea sa de Marius Elisei, Oana Roman le-a spus fanilor săi că regretă timpul petrecut alături de acesta. Recent, fiica lui Petre Roman a făcut noi declarații despre separarea de Marius Elisei.

Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei

După despărțirea celor doi, fiica lui Petre Roman a spus pe rețelele de socializare că regretă timpul petrecut alături de Marius Elisei și speră că fanele vor învăța ceva din experiența ei de viață.

„Poate puteți învăța din experiența mea de viață. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște”, spunea Oana Roman la acea vreme.

Recent, Oana Roman a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care susținea că această perioadă din viața ei este una foarte bună și că îi este bine în lipsa lui Marius Elisei.

„A fost o noapte foarte bună. (…) În sfârșit, m-am odihnit. Este așa o liniște și așa o atmosferă relaxată în casă, încât nu vă puteți imagina. Nu vă puteți imagina ce eliberare incredibilă este că nu mai stăm stresați că deranjăm sau că cineva ar putea să se supere pe noi pentru că nu facem ce trebuie prin casă și este foarte mare bucurie”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

De asemenea, fiica lui Petre Roman a menționat și faptul că nimeni nu mai este stresat și că lucrurile sunt mult mai bune de când nu mai stă împreună cu Marius Elisei, potrivit cancan.ro.

„Nu mai stă nimeni stresat că cineva se deranjează sau are vreo nemulțumire și nu mai închidem ușa la dormitor ca să evităm să ne certe cineva”, a mai spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră